Zelo uspešen mariborski modni oblikovalec David Hojnik letos ponovno pripravlja modni spektakel INVIDIA.

Mlad mariborski modni oblikovalec David Hojnik, ki oblači Majo Keuc in Ilko Štuhec, proti koncu naslednjega meseca, natančneje 22. februarja, pripravlja modni spektakel v SNG Maribor.

Za modni spektakel se iščejo novi, sveži obrazi

Potem, ko je Hojnik že zavzel mariborsko letališče, kot tudi mariborski grad, se je letos odločil, da bo svoj modni spektakel tokrat postavil v mariborsko gledališče, kjer bo predstavil novo unikatno kolekcijo. Tudi tokrat David Hojnik za gala modni spektakel INVIDIA by DH FASHION išče mlade, nove in sveže obraze.

Z ekipo smo se ponovno odločili za izbor preko castinga, saj nam je zmeraj zanimivo iskati nove, mlade, sveže obraze in pa dati priložnost tudi takšnim, ki so že prehodili kilometre na modnih pistah in bi se želeli preizkusiti tudi na našem dogodku, ki ga zmeraj razširimo v neko drugo dimenzijo, zato je tudi za manekenke in manekene to novo doživetje. Na ta način najdemo mnoge modne navdušence z velikim potencialom in tako širimo svojo mrežo modelov, s katerimi pogosto tudi dolgoročno sodelujemo pri različnih projektih,” je povedal David.

Za vse, ki bi se želeli poizkusiti na modni brvi, se lahko tukaj prijavite vse do 27. januarja.