Mlada mariborska glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nas letos tudi zastopala na Evroviziji, sta pred dvema mesecema izdala svojo prvo pesem v angleškem jeziku. Trenutno se mudita v italijanski Pescari, kjer v prav posebnem vzdušju snemata videospot za skladbo Come To Me.

V slikovito italijansko mesto Pescara sta se Zala in Gašper odpravila že pred enim tednom, od tedaj pa s svojimi sledilci skoraj dnevno delita kakšno fotografijo iz snemanja. Spot za skladbo se bo, kot kaže, v glavnem odvijal na veliki postelji, postavljeni na različnih lokacijah. Tudi mlad glasbeni par je nov video komentiral z besedami: “Spot za Come to Me bo zelo udoben!”

Foto: Facebook/Zala Kralj&Gašper Šantl

Osvajata tuje trge

Po Evroviziji sta mlada glasbenika deležna veliko pozornosti iz tujine, zato je bila pesem v angleškem jeziku logičen korak v karieri. Skladba Come to Me je prva, ki je nista v celoti napisala sama –  tokrat sta sodelovala s producentom Nikodemom Milweskim, ki je ustvarjal s svetovno znanimi glasbeniki, kot so Klangkarussell, Robin Schulz in Felix Jaehn.

Na portalu YouTube ima pesem že skoraj 292.000 ogledov, videospot pa jih bo gotovo prinesel še več.