Slovenija

FOTO: Erotični sejem, ki ga lahko obiščete še danes, znova navdušil množico

Pija Ferk, 25.11.23 ob 10:53

Vstopite v svet strasti in razburljivosti na 13. Sloverotiki, najbolj strastni in vroči erotični predstavi.

FOTO: Erotični sejem, ki ga lahko obiščete še danes, znova navdušil množico

Edinstven dogodek, ki vas bo popeljal na nepozabno potovanje v svet erotike se po štirih letih ponovno vrača na Celjski sejem. Trinajsta Sloverotika se odvija ta vikend 24. in 25. novembra 2023, med 17.30 in 2.00 uro, na Celjskem sejmu.

Sloverotika je doživetje, ki ga prepleta nežnost, vroči prizori, praktični prikazi in izobraževalne vsebine. Na tem vročem dogodku imate priložnost izvedeti vse, česar še ne veste ali niste upali nikoli vprašati. Seveda pa ne manjka divjih prizorov na glavnem odru, kjer gredo tokrat do konca.

Ste pripravljeni na nepozabno doživetje, ki ga še ni bilo?

Na letošnji Sloverotiki je obilo novosti. Posebna inovacija je uvedba ure za nakupe med 22.00 in 23.00, kjer se gostje lahko v miru posvetijo nakupovanju. Za ustvarjanje posebnega vzdušja med nakupovanjem pa poskrbi DJ. Poleg tega se lahko pripravite na praktične prikaze delovanja različnih erotičnih igračk, obogatene z izobraževalnimi vsebinami, kot so tantrične masaže.

Dogodek popestri tudi izjemen voditeljski par Gašper Bergant in Ula Furlan, ki skrbita za dobro razpoloženje obiskovalcev. Prijetni intimni kotički z mizami in stoli poskrbijo za dodatno dobro vzdušje, medtem ko VIP prostori ponujajo priložnost za srečanje z zvezdami večera in druženje ob koktejlih in prigrizkih. Dodatni oder v zakulisju razkriva še več vročega dogajanja, ki očara obiskovalce.

Med zvezdami večera lahko najdete hrvaško artistko Sweet Mery, ki je tudi aktualna
evropska prvakinja v seksu, Mister Riddla, edinega slovenskega igralca, producenta in mojstra ustvarjanja v svetu odraslih vsebin, ter seveda Damjana Murka, ki je za nas povedal: “Moram reč, da mi je energija tukaj zelo dobra, ker je brez zadržkov. In jaz mislim, da so takšne prireditve zelo pomembne, ravno zaradi tega, da se lahko ljudje sprostijo. Konec koncev smo ljudje seksualna bitja in zakaj se nebi to pokazalo na tak lep način, saj tukaj ne gre za nekaj primitivnega, ampak za nekaj lepega.

Sloverotika, zraven nastopov mnogih artistov, razkriva tudi intenziteto tantre, senzualna doživetja in izobraževalne vsebine. Odkrijte nove poti do strasti na letošnjem Celjskem sejmu.