Na pot

Za leto 2020 napovedana nova generacija enega najbolje prodajanih dostavnikov v Evropi.

Na pot1 mesec

Napredni baterijski sklopi, strožje okoljevarstvene zakonodaje, dostopne cene vozil in širjenje mreže polnilnih postaj so prispevali k temu, da električni avtomobili postajajo alternativa klasičnemu motorju na notranje zgorevanje.

Na pot1 mesec

Prodaja naj bi stekla v drugi polovici letošnjega leta.

Na pot1 mesec

Terenska in športna terenska vozila so najbolje zastopani segment v Mercedesovi ponudbi. Zato ne preseneča podatek, ki ga je objavil Mercedes, da je v letu 2018 več kot tretjina novo prodanih vozil prihajala ravno iz tega segmenta.

Na pot2 meseca

Preseljevanje ljudi iz podeželja v urbana središča bodisi zaradi socialno-ekonomskih, gospodarskih ali političnih razlogov že vrsto let predstavlja perečo problematiko. Medtem ko se podeželja zaradi odseljevanja počasi praznijo, se mesta spreminjajo v nekakšne konglomerate, kar posledično pomeni povečano gostoto prometa.

Na pot2 meseca

City K-ZE predstavljen na salonu v Šanghaju je Renaultov najmanjši električni križanec.

Na pot2 meseca

Volvo bo svoja vozila v Evropi opremil z dvema novima asistenčnima sistemoma. V oblaku med seboj povezani avtomobili se bodo opozarjali pred poledenelimi odseki vozišč in preostalimi nevarnostmi, ki prežijo na cestah.

Na pot2 meseca

Naša družba naj bi bila po besedah strokovnjakov skrajno tolerantna do vožnje pod vplivom alkohola, četudi ta ostaja pogost vzrok za prometne nesreče.

Uredništvo2 meseca

Domačim voznikom se bodo množično pridružili tudi tuji, promet bodo še dodatno zgostile delovne zapore.

Uredništvo2 meseca

Prihodnja generacija električnih smartov prihaja iz Kitajske.

Na pot2 meseca

Volkswagnova študija električnega športnega terenca se ponaša z močjo 306 konjev in vozi povsem avtonomno.

Na pot2 meseca