Na pot

Preseljevanje ljudi iz podeželja v urbana središča bodisi zaradi socialno-ekonomskih, gospodarskih ali političnih razlogov že vrsto let predstavlja perečo problematiko. Medtem ko se podeželja zaradi odseljevanja počasi praznijo, se mesta spreminjajo v nekakšne konglomerate, kar posledično pomeni povečano gostoto prometa.

Na pot21 ur

City K-ZE predstavljen na salonu v Šanghaju je Renaultov najmanjši električni križanec.

Na pot3 dnevi

Volvo bo svoja vozila v Evropi opremil z dvema novima asistenčnima sistemoma. V oblaku med seboj povezani avtomobili se bodo opozarjali pred poledenelimi odseki vozišč in preostalimi nevarnostmi, ki prežijo na cestah.

Na pot5 dni

Domačim voznikom se bodo množično pridružili tudi tuji, promet bodo še dodatno zgostile delovne zapore.

Uredništvo1 teden

Prihodnja generacija električnih smartov prihaja iz Kitajske.

Na pot1 teden

Volkswagnova študija električnega športnega terenca se ponaša z močjo 306 konjev in vozi povsem avtonomno.

Na pot2 tedna

Še do nedavnega smo zahodnjaki na kitajske avtomobilske proizvajalce gledali s precejšnjim zadržkom. Vendar so nekatere kitajske znamke na tem področju v zadnjih letih naredile velik preboj, kar dokazuje BYD.

Na pot2 tedna

Tushek Supercars napoveduje maloserijsko proizvodnjo najlažjih hibridnih vozil na svetu, osnovna cena enega pa je 1,2 milijona evrov.

Uredništvo2 tedna

Medtem, ko se nemški kupci spopadajo z negotovostjo zaradi strožjih okoljskih pravil in prepovedjo vožnje v vedno številčnejših okoljsko problemskih območjih, se trgovci na Češkem, Poljskem ali v Romuniji veselijo.

Na pot2 tedna

Prodaja električnih vozil na Norveškem še naprej strmo narašča.

Na pot3 tedni

Na policiji opozarjajo, da je neprilagojena hitrost še vedno najpogostejši vzrok prometnih nesreč s hujšimi posledicami.

Uredništvo3 tedni