Na pot

Kot je nogometaš zapisal na Instagramu, je zelo ponosen, da je njegova podoba tudi na embalaži igrice, ob tem pa bo njegov lik tudi med nogometnimi ikonami v Fifinem Ultimate Teamu v naslednjih treh letih.

Uredništvo2 dneva

Ena izmed izjem odloka, ki dovoljuje prehajanje občinskih meja, je obisk vulkanizerja. V teh dneh je bilo namreč zaradi zakonsko določenega 15. novembra nujno zamenjati letne pnevmatike z zimskimi, a je bil obisk letos manjši. Učinkovita priprava vozila na zimo pa poleg “zimske obutve” terja še nekaj dodatnega dela.

Sara Jagodič5 dni

Predlog obdavčitve novih motornih vozil, ki ga bo v kratkem obravnavala vlada, bo po izračunih finančnega ministrstva zmanjšal obremenitev kupcev.

Uredništvo2 tedna

Bliža se 15. november, ko morajo biti vozila skladno z zakonodajo opremljena z zimsko opremo, voznike opominjajo na Avto-moto zvezi Slovenije (AMZS). Letne pnevmatike morajo zamenjati z zimskimi oz. morajo imeti v vozilu snežne verige, če še naprej vozijo z letnimi. Opremo je treba prilagoditi predvsem vremenskim razmeram, pravijo na AMZS.

Uredništvo3 tedni

Zaradi spremenjenih razmer se veliko podjetij odloča, da svoje poslovanje spremenijo in razširijo dejavnost s pomočjo dostave, kar posledično pomeni tudi povečanje njihovega voznega parka. Ste morda med njimi tudi vi?

Oglasno Sporočilo4 tedni

Volkswagen ID.3 – s popolnoma električnim modelom Volkswagen ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Prepričal vas bo z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom, prostorno notranjostjo in najnovejšo tehnologijo prihodnosti.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Novi Audi A3: znamka Audi je že vrsto let zelo priljubljena izbira na Štajerskem. Audi A3 je bil vedno zelo dinamičen in eleganten model v ponudbi, sedaj pa se je predstavil s še bolj odločnimi potezami in z najnovejšimi trendi.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Skupaj z znamko Volkswagen smo pripravljeni na mobilnost prihodnosti.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Avto Triglav Maribor večina pozna kot pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil znamk Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo in Jeep. Pred dvema letoma pa so pridobili tudi zastopstvo še za eno ugledno avtomobilsko blagovno znamko – Ford.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Marsikaj se morda zdi banalno, dokler ne ugotoviš, da je pravzaprav genialno.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Z gradu Sevnica so na približno desetdnevno vožnjo ob meji Slovenije s starodobnimi, več kot 30 let starimi traktorji danes krenili trije člani Društva ljubiteljev starodobnih vozil Hrast-Tržišče in ljubitelji tehnične dediščine.

Uredništvo4 meseci