Vsi otroci do desetega leta starosti, ki imajo stalno prebivališče v Občini Duplek in bodo Božičku poslali pismo, bodo v decembru nagrajeni z obiskom Božička skupaj s svojimi pomočniki.

V Občini Duplek so poskrbeli, da bodo tudi letos kljub trenutni situaciji, otroci obdarjeni. Zapisali so, da jim je Božiček prišepnil, da mu je letos zaradi trenutne situacije zelo dolgčas in jim namignil, da je že pregledal seznam pridnih otrok. »Ugotovil je, da ste otroci v občini Duplek še posebej pridni, saj ste na samem vrhu seznama pridni otrok,« so zapisali.

Nagrajeni z obiskom Božička

Pozvali so, da otroci do desetega leta starosti, ki imajo stalno prebivališče v Dupleku, pošljejo Božičku kakšno risbico ali pa mu napišejo kakšna dobra dela so čez leto storili. »Ker Božiček ve, da še vsi ne znate pisati, bo zelo vesel, če vam bodo pri pisanju pomagali starši,« so zapisali.

Vsi, ki mu bodo poslali pismo, bodo v decembru nagrajeni z obiskom Božička skupaj s svojimi pomočniki. Zato v pismu ne pozabite pripisati svojega naslova. Pismo lahko pošljete po pošti: Občina Duplek, Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek ali na e-mail naslov obcina.duplek@duplek.si do torka, 15 decembra.