Hotel Tisa na Pohorju stoji na 900 metrih nadmorske višine, v okolici Hočkega Pohorja in ponuja razgled na Dravsko polje. V tem letnem času že tradicionalno pripravijo dneve, posvečene jedem iz gob. Tokratna novost je, da so vikend s posebno ponudbo razširili na ves teden.

Obilo različnih gobjih jedi

Na vrhuncu gobarske sezone kuharski mojstri vabijo na kosilo ali večerjo. Robert Jeršič iz Hotela Tisa pravi, da je sedaj čas gob in da želijo spodbuditi goste, da jih obiščejo: “Vabimo ljubitelje gobje kulinarike, da nas pridejo obiskat in poskusiti posamezne jedi. Imeli bomo različne predjedi, glavne jedi in priloge na temo gob. Kuharji so pripravili točen seznam, ki bo našim gostom na voljo v hotelu. Vikend gob smo tokrat razširili na ves teden. Jedi bodo sestavljene z jurčki in lisičkami ali iz mešanih gob… Na voljo pa bodo tudi sladice, denimo Pohorska omleta.”