Na Mariborskem Pohorju bodo od ponedeljka, ko se začenja drugi teden zimskih počitnic, še naprej v pogonu vse naprave, ki so delovale že v zadnjih dneh. Nočna smuka zaradi visokih temperatur ne bo možna.

FOTO: Visit Pohorje

Na Mariborskem Pohorju bodo od ponedeljka, ko se začenja drugi teden zimskih počitnic, še naprej v pogonu vse naprave, ki so delovale že v zadnjih dneh: na mariborskem delu krožna kabinska žičnica, Bejbika 1 + 2, Sleme, Poštela, Radvanje in Arena, na aršekem delu pa Ruška, Areh, Cojzarica, Žigart in Pisker.

Nočna smuka zaradi visokih temperatur ne bo mogoča

Medtem v novem tednu ne bo več na razpolago nočna smuka na Snežnem stadionu, ki jo želijo ob dokaj visokih temperaturah čim dlje ohraniti za dnevno smuko. Ta je zaenkrat možna do doline tudi po Čopovi progi.

Bellevue in Areh bo povezoval avtobus

Na relaciji Bellevue – Areh bo od ponedeljka vozil en smučarski avtobus. Brezplačno hitro testiranje na COVID-19 pa bo odslej omogočeno ob sredah med 8.30 in 11.30 na spodnji postaji gondole ter sobotah od 8. do 12. ure na spodnji in zgornji postaji gondole v prostorih smučarskega servisa.