Nekdanji nogometaš Maribora se bo za županski stolček boril v občini Miklavž na Dravskem polju.

Fotografija je simbolična.

Damir Pekič, nekdanji nogometaš Maribora, se bo za županski stolček, s podporo stranke Dialog za naprek, boril v občini Miklavž na Dravskem polju. Gre za stranko, v kateri so znane osebnosti oz. priljubljeni Miklavščani, kot je povedal predsednik stranke.

Pekič bi rad čimbolj dvignil kakovost življenja v občini

Življenjski izzivi so bili meni vedno velik motiv in tako sprejemam tudi to kandidaturo, ki mi je bila ponujena za župana občine Miklavž na Dravskem polju en velik izziv. Verjamem, da bomo z dobro ekipo, ki smo jo sestavili in jo ponujamo, da bo občina Miklavž dobila svež zagon, ki ga po vseh teh letih nujno potrebuje. Če mi bodo volilci zaupali to odgovorno delo, bom delal timsko, sodeloval bom z vsemi izvoljenimi svetnicami in svetniki, ne glede na njihovo politično prepričanje, vejramem, da le na ta način lahko dosežemo kar si zadamo in sprejmemo optimalne rešitve in odločitve za to občino,” je povedal Pekič.

Program temelji na konkretnih projektih, ki so nujno potrebni in bodo vplivali na kakovost življenja v občini Miklavž. Pekič je kot enega svojih ciljev napovedal tudi tesnejše sodelovanje med vsemi štirimi kraji občine, Miklavž, Skoke, Dravski dvor in Dobrovce.