Pred vrati je tradicionalni kolesarski maraton. Maratonci bodo tudi letos dobrodelni.

Skočite na kolo in se pridružite 25. maja ob 9. uri na izjemnem športno-zabavnem dnevu v najboljši družbi. Tudi letos bo v Europarku organiziran že tradicionalni kolesarski maraton. S svojo družino, prijatelji in drugimi rekreativnimi kolesarji se boste izpred Europarka zapeljali po izbrani trasi ter preživeli odličen dan po kolesarskih poteh v Mariboru in okolici. Pridružite se veliki kolesarski evforiji ali pa se udeležite le zabavnega programu, s katerim bodo pričakali kolesarje v cilju. Vzdušje bo v vsakem primeru imenitno! Maratonci bodo tudi letos dobrodelni.

Prijavnina za otroke znaša dva evra, odrasli boste odšteli štiri evre.

Humanitarček že od leta 2010 pomaga starostnikom in brezdomcem

Zbrana sredstva bodo namenjena društvu Humanitarček za pomoč starostnikom. Kot so zapisali na družabnih omrežjih:
“Če se bosta na progo podala odrasel in otrok, nam bosta s skupno štartnino šest evrov omogočila nakup dveh toplih obrokov.”

Trase so primerne za vsakogar – od otrok, družine do pravih ljubiteljev vrtenja pedal. Na voljo so tri različne trase: družinska – 12 kilometrov, ravninska 41 kilometrov in razgibana 68 kilometrov. Poskrbeli so tudi za pester spremljevalni program. V tem času se bo odvil sejem koles in kolesarske opreme.

Prijavnico najdete TUKAJ.