Kot so za nas pojasnili na OMV Slovenija, je za odprtje črpalke kot takšne potrebnih precej več dovoljenj in soglasij kot za odprtje navadne trgovine, prav zato se pričetek obratovanja tako zamika.

V Mariboru pri Qlandiji zaključujejo gradnjo novega bencinskega servisa OMV, slednja bi se naj odprla v mesecu juniju. Kot so za naš portal pojasnili na OMV Slovenija, je za odprtje črpalke potrebno pridobiti precej več soglasij, kot denimo za trgovino ali lokal. Prav zato mora preteči toliko časa do odprtja njihove črpalke, pojasnjujejo za Maribor24.

Poleg črpalke tudi avtopralnica in kavarna

Bencinski servis bo namenjen tako osebnim kakor tovornim vozilom. “Ponujali bomo goriva naše lastne blagovne znamke, in sicer premium gorivo OMV MaxxMotion 100plus, OMV Sprint Diesel in OMV MaxxMotion 95,” so zapisali. Servis bo ponujal tudi avtoplin LPG in AdBlue za tovorni promet. Gostom bo na voljo pet točilnih mest za osebna vozila. Servis bo opremljen z avtopralnico OMV TOP Wash in samopostrežnim sesalnikom za vozila.

V okviru ponudbe VIVA Café bodo gostom na voljo kavni napitki VIVA Café, s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, sveže pripravljeni sendviči VIVA ter sveže pečeno pekovsko pecivo.

Podjetje Intrade s črpalko in dvema poslovnima objektoma

Nova črpalka OMV je sestavni del poslovne cone Intrade v okviru istoimenovanega podjetja, ki na omenjeni lokaciji pripravlja še dva projekta, in sicer Poslovni objekt Intrade center in poslovni objekt City Center Pohorje. Slednji objekt je namenjen trgovskim, poslovnim in gostinskim dejavnostim in bo zgrajen v štirih nadstropjih. Poleg poslovnih prostorov bo v pritličju objekta tudi okrepčevalnica s hitro prehrano, v tretjem nadstropju pa se obeta gradnja kavarne, ki bo sprejela 200 ljudi.

Nov Intrade center pa bo meril 1800 kvadratnih metrov in bo razdeljen na tri dele (parkirna mesta, poslovni prostori in pisarne). Kot je za naš portal tedaj pojasnil Aleš Namestnik iz podjetja Intrade, bodo prostori vseljivi nekje na začetku leta 2020.