Maribor

Ura je bila malo pred pol eno zjutraj. Petek je postajal sobota. V enega od lokalov v Poštni ulici je vstopil inšpektor, za svojim hrbtom je imel par policistov. Ne da bi se predstavil je sunkovito vprašal: »Kdo je tukaj šef? Kje je?« Zdravstveni in finančni inšpektorji so v spremstvu policistov med drugim v Mariboru opravljali nadzor v Poštni ulici, na koncertu skupine Tabu v Hiši OZ …

Jaša Lorenčič12 ur

Turizem na Štajerskem že beleži večji obisk, kar velja zlasti za pohorske ponudnike, medtem ko mestni turizem zaenkrat še ni doživel razcveta. Med gosti je bilo na Pohorju okoli 80 odstotkov takih, ki so unovčili turistične bone, v glampingih 60 odstotkov, medtem ko je bilo v mestnih hotelih takih le deset odstotkov.

Uredništvo13 ur

Zaposleni v UKC Maribor zahtevajo odgovor in utemeljitev direktorja Flisa, zakaj še vedno niso prejeli izplačanih dodatkov za delo v rizičnih razmerah.

Uredništvo15 ur

Mestno občino Maribor smo povprašali o problematiki neurejenosti in zaraščenosti poti na mariborsko Kalvarijo, sedaj pa objavljamo njihov odgovor.

Veronika Pirman18 ur

Letošnji koruzni labirint je še večji in pestrejši. Novost je ta, da bo del labirinta neraziskan, brez zemljevida. Ta del bodo morali obiskovalci raziskovati popolnoma sami.

Tea Tošić Golob18 ur

Samo Robič je prevzel vodenje štaba Civilne zaščite Maribor.

Veronika Pirman1 dan

V Mariboru je ženska več mesecev bivala v svojem avtomobilu. Včeraj je bilo vozilo odstranjeno z javnega parkirišča.

Tea Tošić Golob1 dan

V začetku junija so prenehali s sprejemom pacientov v UKC Maribor, a sedaj bodo s sprejemi postopoma ponovno pričeli.

Tea Tošić Golob1 dan

Za prevoz s krožno kabinsko žičnico na Mariborskem Pohorju bo v ponedeljek, 13. julija, začel veljati dopolnjen vozni red.

Uredništvo1 dan

Danes je v Mestni občini Maribor potekal sestanek med županom Sašo Arsenovičem in Aleksandro Pivec, ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, na katerem so obravnavali številne za MOM pomembne teme.

Veronika Pirman1 dan

Iz Snage Maribor sporočajo priporočila in usmeritve zoper širjenja okužb covid-19.

Uredništvo1 dan