Maribor

Direktor trgovine Robin Food Dalibor Matijević si je od trgovin veliko obetal, a kot kaže se ni izšlo po načrtih. Stranke so v pričetku tega tedna naletele na zaprta vrata.

Tea Tošić Golob2 uri

V uredništvu Maribor24 smo preverili, kako je po dveh tednih, odkar velja podaljšan čas plačljivega parkiranja v mestu, s plačevanjem preko aplikacije, sms sporočila in parkirnega avtomata.

Vanja Čiček2 uri

Pridelovalci sadja in zelenjave integrirane pridelave, ki svoje pridelke ob sredah in petkih prodajajo na Trgu svobode v središču Maribora, se bodo s prihodnjim tednom preselili na osrednjo tržnico na Vodnikovem trgu.

Uredništvo15 ur

Po požaru v prvi zero waste trgovini bodo zaradi dodatnih gradbenih del trgovino namesto 23. novembra ponovno odprli 30. novembra.

Uredništvo18 ur

Novo občinsko podjetje Mestne nepremičnine naj bi, pravi Saša Arsenovič, z najetjem kredita odkupilo stavbno pravico na tržnici, kupili pa naj bi tudi gostilno Pri Treh ribnikih, ki je trenutno v lasti Term Maribor.

Gabrijel Toplak21 ur

Premalo parkirnih mest povzroča kaos na Taboru. Za nekatere ulice je že izdelana projektna zasnova, v Mestni četrti Tabor pa si želijo, da bi čimprej prišlo do realizacij.

Tea Tošić Golob1 dan

V krajevni skupnosti Pekre so največji problem predvsem ceste, ki so dotrajane. Nekatere bi bile potrebne popolne sanacije. Na terenu smo bili s predsednico sveta KS Pekre Zvonko Debenak.

Tea Tošić Golob1 dan

V Mariboru bo prihodnji teden stekel promet skozi novo zgrajeni podvoz pod železniško progo na Ljubljanski ulici.

Uredništvo2 dneva

Danes obeležujemo svetovni dan kronične obstruktivne pljučne bolezni, ki lahko vodi tudi v prezgodnjo umrljivost.

Uredništvo2 dneva

Dijaki srednjih šol za gostinstvo in turizem so sodelovali na različnih področjih in dosegli zavidljive rezultate.

Uredništvo2 dneva

Novo občinsko podjetje v nastajanju “Mestne nepremičnine” bo postalo nov lastnik stavbnih pravic podzemne garažne hiše, trgovinskih prostorov, gostinskih lokalov in mlečno-mesnega paviljona na osrednji tržnici na Vodnikovem trgu. Sledi temeljita prenova osrednje mariborske tržnice.

Uredništvo2 dneva