Maribor

Projekt knjižnice je sicer po besedah kulturnega ministra šele na začetku, a je zagotovil, da se bodo s financiranjem znatnega deleža vanj tvorno vključili.

Gabrijel Toplak4 ure

Po prepričanju mariborskega odbora stranke Desus, je bilo v pogodbi o stavbni pravici določeno, da cene parkiranj v garažni hiši ne smejo presegati za več kot 20 odstotkov povprečnih cen parkiranja v Mariboru.

Gabrijel Toplak15 ur

Opravljali bodo nujna vzdrževalna dela na komunikacijskem omrežju.

Uredništvo7 ur

Uredili bodo ploščad pri glavnem vhodu v Smetanovi ulici, predavalnico Boruta Pečenka in sanitarije v objektu A.

Uredništvo12 ur

Osrednja tema srečanja z ministroma bo po navedbah občine projekt prenove Mariborske knjižnice na Rotovškem trgu.

Uredništvo13 ur

Mariborčanka Tina Arnuš se je naučila živeti brez ustvarjanja smeti. Kako? Z jekleno voljo in vztrajnostjo je najprej spremenila svoj način življenja, po letih izkušenj pa odprla še prvo pravcato “zero waste” trgovino v Mariboru.

Vanja Čiček2 dneva

Glamping resorti v naravi, kampi ob čistih rečicah in leseni apartmaji v objemu visokogorskega zraka: Nekdaj smo te destinacije množično obiskovali Slovenci, pa danes?

Vanja Čiček1 dan

Iz Hoferjevega oddelka za odnose z javnostmi so sporočili, da so odprtja bencinskih servisov povezana s številnimi upravnimi postopki, zato s točnimi podatki še ne razpolagajo.

Gabrijel Toplak3 dnevi

Nadzorni organi so uspeli odkriti nekaj kršiteljev napačnega odlaganja odpadkov, saj so slednji v zabojnik odvrgli še pisemske ovojnice z osebnimi podatki.

Uredništvo2 dneva

Občan je podal prijavo zoper tiste, ki so avtomobil parkirali na zelenici pred Mitnico.

Uredništvo2 dneva

Ulica je bila v okviru gradnje podvoza na bližnji Ljubljanski kar nekaj časa zaprta, saj so gradbinci tam uredili tudi meteorno kanalizacijo.

Gabrijel Toplak4 dnevi