Maribor

Zakon o vrtcih v posebni določbi narekuje dolžnost vrtcu, da v primeru, ko starši zamujajo s plačilom računa, tem najprej pošlje opomin in jih opozori pred izvršbo.

Uredništvo3 ure

V mariborskem Europarku je danes potekalo nepozabno druženje v znamenju športa, ki so se ga bodo najbolj razveselili nogometni navdušenci in navijači NK Maribor.

Uredništvo3 dnevi

Maribor, nekdaj sejemsko mesto, z Mednarodnim sejmom športa in zdravja ponovno dohaja svojo častitljivo zgodovino.

Uredništvo3 dnevi

Jarčeva ulica v Brezju je bila nekaj tednov ob večerih v popolni temi, saj zasebni podjetji, ki sta lastnika ulice, stroškov za elektriko nista poravnala.

Uredništvo4 dnevi

Pred dobro uro je prišlo na Ljubljanski cesti do nesreče, v kateri sta trčila dva avtomobila.

Uredništvo4 dnevi

Rajzefiber se ni prijavil na javni poziv za prevzem prostorov na Gosposki 11, zato bo njihovo mesto prevzelo drugo socialno podjetje.

Vanja Čiček4 dnevi

Okoli polnoči so se mariborski nogometaši z avtobusom vrnili iz gostovanja v Celju.

Uredništvo4 dnevi

Na četrti konferenci Circular Change, ki je tudi del letošnjega Zelenega tedna EU, se bo po napovedih organizatorjev zbralo več kot 400 udeležencev iz 20 držav, nastopilo pa bo približno 50 mednarodnih govorcev.

Uredništvo4 dnevi

Včeraj se je v dvorani Mestne hiše Rotovž zgodil pomemben dogodek za vse mariborske gasilce.

Uredništvo5 dni

Leta 1922 so na mestu današnjega Akvarij-terarija izgradili prvo parkovno kavarno – slednjo bi sedaj radi ponovno obudili, Akvarij-terarij pa bi umestili pod vznožje Piramide.

Vanja Čiček6 dni

Rajzefiber v petek, 17. maja, organizira (Ne)tolerančni sprehod, kjer boste lahko izvedeli, kje so se nekoč nahajale javne hiše.

Uredništvo6 dni