Peter Dragojević, Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža in Klapa Bonaca bodo v spektakularnem večeru v okviru koncertne turneje »Tragom Olivera« oziroma »Po sledeh Oliverja« tudi na Ptuju, v priljubljeni dvorani Campus Sava ohranjali spomin na Oliverja Dragojevića.

Po Kopru, Mariboru, Velenju in Kranju, se bo koncertna turneja »Tragom Olivera« ustavila na Ptuju. V dvorani Campus Sava se bodo glasbeniki 13. oktobra poklonili dalmatinskemu glasbeniku in legendi, Oliverju Dragojeviću, ki je s svojo glasbeno zapuščino neprecenljiva kulturna dediščina Hrvaške.

Koga lahko pričakujemo?

Oliverjeva skupina Dupini, glasbenik Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža, nečak Peter Dragojević in Klapa Bonaca bodo na koncertu ustvarili pravo dalmatinsko vzdušje s številnimi Oliverjevimi uspešnicami. Projekt »Tragom Olivera« ima za cilj ohraniti glasbeno dediščino in spomin na Oliverja Dragojevića ter ga »peljati« na odre širom Hrvaške, Slovenije in drugod po svetu.


Vstopnice so na voljo v treh kategorijah: “ZLATI PARTER” za 34,90 €, “SREBRNI PARTER” za 31,90 € in “PARTER” stojišča za 24,90 €, prodajajo pa jih v Petrolu in na Eventim.si. Obstaja tudi “VIP” kategorija za 120,00 €, ki vključuje pijačo dobrodošlice in buteljko po izbiri ali penino, vstopnice pa so na voljo na spletni strani dvorane Campus Sava.


Prepustite se ritmom Oliverjevih pesmi

Na koncertu »Tragom Olivera« se obeta pravo glasbeno doživetje za vse obiskovalce, saj bodo na odru nastopili vrhunski glasbeniki s številnimi uspešnicami Oliverja Dragojevića. Med drugim se bomo lahko prepustili ritmom pesmi, kot so »Cesarica«, »Galeb i ja«, »Vjeruj u ljubav«, »Dva put san umra«, »Oprosti mi pape« in mnogih drugih.

Oboževalci Oliverja Dragojevića se gotovo veselite skupnega prepevanja njegovih uspešnic in ohranjanja spomina na legendarnega morskega volka. Zagotovite si vstopnice tukaj.

Glasba Oliverja Dragojevića ima posebno mesto v srcih mnogih ljudi, saj je s svojimi pesmimi presegel meje Hrvaške in postal pomemben del glasbene kulture celotne regije. Njegova glasbena zapuščina je navdihnila številne glasbenike in oboževalce po vsem svetu ter jih združila v skupni ljubezni do dalmatinske glasbe.

Dogodek »Tragom Olivera« na Ptuju je zagotovo eden izmed najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov v regiji. Organizatorji obljubljajo, da bo koncert v dvorani Campus Sava postal prava dalmatinska fešta s pridihom nostalgije in spomina na enega največjih hrvaških glasbenikov vseh časov. Zagotovite si vstopnice tukaj!

Zagotovite si vstopnice, ki hitro pojemajo!

Organizatorji koncerta »Tragom Olivera« na Ptuj želijo s tem dogodkom ohraniti in negovati glasbeno dediščino Oliverja Dragojevića ter hkrati ponuditi edinstveno glasbeno izkušnjo za vse obiskovalce. Zato vabljeni, da se 13. oktobra odpravite v dvorano Campus Sava na Ptuju in uživate v nepozabni glasbeni noči ob zvokih Oliverjevih največjih uspešnic ter za eno noč tudi na ptujskih tleh oživite to neminljivo glasbeno legendo in njegovo spevno glasbo!

Vstopnice za koncert so že v prodaji, organizatorji pa svetujejo, da si jih zagotovite čim prej, saj pričakujejo veliko zanimanje. Poleg rednih vstopnic so na voljo tudi VIP paketi, ki vključujejo pijačo dobrodošlice in buteljko po izbiri ali penino. Vstopnice lahko kupite tukaj.