Razvajanje brbončic z edinstvenimi okusi in izjemno kulinariko je v  Hotelu Habakuk vsekakor zagotovljeno, saj se pod rokami kuharskega mojstra Boštjana Rožanca in njegove ekipe okusi prepletejo v neverjetnih kombinaciji tradicionalnega in sodobnega.

Pod vodstvom priznanega kuharskega mojstra Boštjana Rožanca tako kuharski mojstri Hotela Habakuk pripravljajo dnevna kosila, dobrote A La Carte, štiri hodne menije, ki izražajo bogato kulinariko regije … Skrbno izbrane lokalne sestavine, vključno z izvrstnimi kosi mesa in svežimi morskimi sadeži, zagotavljajo, da vas jedi na krožniku preprosto navdušijo.

Nebeški gurmanski užitki Hotela Habakuk čakajo ob vznožju Pohorja

»Za nas je hrana več kot le hrana – je način povezovanja, praznovanja in izražanja ljubezni do življenja. Z našo strastjo do kuhinje in skrbnostjo do vsake podrobnosti vam obljubljamo, da boste v našem hotel uživali v čudovitem okolju, kjer se prepleta elegantnost in domačnost. V naši restavraciji si boste lahko privoščili okusne jedi, ki bodo zadovoljile vsa vaša kulinarične pričakovanja,« svojo vizijo gurmanskega razvajanja tik ob Pohorju razložijo v Hotelu Habakuk, ob tem pa dodajo:

»Ne samo, da se naše kuharsko osebje osredotoča na izbiro najboljših sestavin in pripravo jedi do popolnosti, temveč tudi naša ekipa za postrežbo poskrbi, da je vaša izkušnja pri nas resnično edinstvena. Z našim pozornim in prijaznim osebjem, ki je vedno pripravljeno pomagati, se boste počutili kot doma.«

Za vse tiste, ki obožujete kulinarična razvajanja in neustavljive okuse, je tu Hotel Habakuk, ki obljublja edinstveno doživetje, ki bo navdušilo vaše brbončice. Sredi prijetnega ambienta restavracije hotela Habakuk, zdaj ponujajo vrhunska kosila, ki so na voljo vsak dan med 12. in 16. uro (preverite dnevni meni tukaj), izkusite pa lahko tudi nepozabno kulinarično doživetje À la carte.

Tradicionalna dediščina in sodobne kulinarične tehnike

Hotel Habakuk že od nekdaj slovi po svoji zavezanosti kvaliteti in inovacijam v kulinariki, svoj sloves pa v zadnjem času še bolj krepi – med gosti močno odmevajo predvsem izjemno priljubljeni brunchi, Hotel Habakuk pa postaja izvrstna izbira tudi za vsa kosila, naj bodo družinska ali poslovna, zmenke, druženja s prijatelji, družinska praznovanja …

Kuharski mojstri Hotela Habakuk z izjemno spretnostjo in strastjo združujejo tradicionalne recepte s sodobnimi kulinaričnimi tehnikami. Vsaka jed je temeljito načrtovana in pripravljena, da popolnoma zadovolji še tako zahtevne okuse. Od tradicionalnih jedi do novih kulinaričnih stvaritev – v Hotelu Habakuk boste našli razkošje okusov, ki vam bodo v spominu ostali še dolgo po obisku.

Raznolikost za vsak okus

Hotel Habakuk se ponaša tudi s široko paleto jedi, ki zadovoljujejo različne okuse in želje. Ljubiteljem svežih in hranljivih jedi bodo všeč sezonske solate, pripravljene iz lokalno pridelanih sestavin.

Hotel Habakuk ponuja vrhunsko kulinariko

Tisti, ki uživate v bogatih mesnih okusih, se boste razveselili vrhunskih mesnih jedi, pripravljenih iz najboljših kosov mesa. Za ljubitelje morskih dobrot pa Hotel Habakuk ponuja izvrstne ribje specialitete. Ne glede na vašo izbiro – vrhunska kulinarična izkušnja je skorajda samoumevna.

Nova slaščičarna – sladke razvade za vse sladokusce

Prav ne pustite uiti priložnosti razvajanja v čisto novi domači slaščičarni. Slaščičarji Hotela Habakuk namreč ustvarjajo nebeške sladice, med katerimi se najdejo vse od tradicionalne Pohorske omlete do svežih sadnih tort in klasičnih čokoladnih dobrot.

Hotel Habakuk


Namig za vaše naslednje praznovanje: Slaščičarna Hotela Habakuk omogoča tudi naročilo tort za posebne priložnosti ali pa kot posebno razvajanje svojih ljubljenih.


V prvem mesecu obratovanja slaščičarne ponujajo posebno promocijo – vsaka sladica s kepico domačega sladoleda je na voljo za 5 evrov.

Izjemna gostoljubnost v prijetnem ambientu

V Hotelu Habakuk verjamejo, da je hrana več kot le hrana – je način povezovanja, praznovanja in izražanja ljubezni do življenja. Obiskovalcem zagotavljajo ne le izjemno hrano, temveč tudi prijeten ambient, kjer se prepletata elegantnost in domačnost. Vrhunsko strežno osebje vam bo zagotovilo resnično edinstveno izkušnjo.

Obiščite restavracijo Hotela Habakuk ob vznožju zelenega Pohorja in se prepustite razkošju okusov, ki jih ponuja njihova kuhinja, pa naj gre za lahkotno kosilo ali praznovanje posebne priložnosti!