Ancora v središču Maribor ponuja več kot 50 vrst pizz iz krušne peči, različne testenine, morske in mesne jedi ter topel in prijazen sprejem in postrežbo.
Kuhinja in pizzerija – srce dogajanja
Dan v Ancori se začne zgodaj. Kuharji in picopeki z zagnanostjo pripravljajo svežo zelenjavo, kakovostno meso, ribe, dišeča zelišča in domače testo – temelj več kot 50 vrst pizz, testenin, morskih in mesnih specialitet.
Pice nastajajo izpod rok picopekov, ki testo oblikujejo s preciznostjo in strastjo, ga obložijo z izbranimi sestavinami ter spečejo v krušni peči, ki vsaki pici podari značilen okus in hrustljavo skorjo.
[[image_1_article_79909]]
Kuharji ustvarjajo raznolike jedi – od kremastih rižot in testenin do lignjev, rib ter gurmanskih zrezkov. Posebno skrb namenjajo brezglutenskim možnostim in estetskemu videzu vsakega krožnika.
Strežno osebje – nasmeh in profesionalnost
V Ancori verjamejo, da gostinstvo ni le priprava hrane, ampak ustvarjanje celotne izkušnje. Natakarji s toplim pristopom, hitro odzivnostjo in strokovnim znanjem poskrbijo, da se gost počuti dobrodošlo.
Spoznajo želje vsake mize, znajo svetovati pri izbiri jedi, pizz, vin in koktajlov, ter poskrbijo za brezhibno postrežbo – tako v notranjosti restavracije, ki sprejme do 400 gostov, kot na prostorni zunanji terasi s prijetno senco in poletnim vzdušjem.
Ekipni duh kot ključ do uspeha
Ancora gradi svojo zgodbo na ljudeh. Vsak sodelavec, od kuhinjskega pomočnika do glavnega natakarja, je nepogrešljiv del celote. Med zaposlenimi vladata odprta komunikacija in medsebojno zaupanje, kar gostje občutijo že ob prvem obisku.
[[image_3_article_79909]]
Postani del Ancora ekipe
Če te veseli delo v kuhinji ali strežbi in uživaš v dinamičnem timskem okolju, Ancora odpira vrata novim sodelavcem. Prijave sprejemajo na [email protected].