Vsak, ki je bil že postavljen pred nalogo organizacije dogodka, se je znašel pred dilemo – kam? Trenutni trendi namreč nakazujejo, da se sodobni poslovni dogodki vse bolj odmikajo iz stresnega okolja, mestnega vrveža in iščejo neokrnjeno naravo z vrhunskimi kapacitetami in sprostitvenimi možnostmi.

Odsev slednjega je prav Hotel Habakuk s svojim Kongresnim centrom Habakuk, v katerem tradicionalni elementi skupaj s prostornimi dvoranami ustvarjajo edinstveno in očarljivo atmosfero.

Kongresni center Habakuk, ki se nahaja v naravi, tik ob vznožju Pohorja, ponuja celovito izkušnjo poslovnega turizma na več kot 1600 m², pri tem pa ob prostornih dvoranah ter sodobni tehnologiji, ki omogoča modernost, nudi še celovite storitve za načrtovanje in izvajanje dogodkov različnih obsegov.

Foto: Kongresni center Habakuk

Foto: Kongresni center Habakuk

Foto: Kongresni center Habakuk

Potencial za dogodke vseh vrst

»Kongresni turizem smo zasnovali tako, da omogoča organizacijo najrazličnejših prireditev, tudi mednarodnih razsežnosti na najvišjem nivoju v mirnem okolju z mestom na dosegu roke,« nam zaupajo v Hotelu Habakuk, ki obsega tudi Kongresni center Habakuk ter dodajo, da njihova strokovna ekipa zagotavlja visoko raven organizacije in kakovosti storitev.

V Kongresnem centru Habakuk za vas pripravijo tudi prilagojene poslovne pakete in posebne ugodnosti. Za podrobnejše informacije jih lahko kontaktirate na +386 2 300 8100, [email protected].

»Glede na vaše zahteve in število udeležencev vam Hotel Habakuk ponuja možnosti najema različnih konferenčnih prostorov za vašo prireditev ali dogodek,« pojasnjujejo v Habakuku in nam predstavijo Kongresno dvorano Turner, ki bo s sodobnim ambientom in vrhunsko opremo zadovoljila tudi najzahtevnejše goste.

Poleg dvoran Turner, Prior in Minařik sta za organizacijo srečanja na razpolago še dva predprostora, namenjena raznovrstnim pogostitvam, sprejemom, prireditvam, lahko pa služita tudi kot razstavni prostor. Kongresni center lahko skupno sprejme do 830 udeležencev, nam še zaupajo v Hotelu Habakuk.

Kongresni center Habakuk, ki se nahaja v naravi, tik ob vznožju Pohorja, vam nudi popolnost poslovnega turizma na več kot 1600 m².

»Pri izvedbi poslovnih in družabnih dogodkov imamo na razpolago različne lokacije, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja,« nadaljujejo v Hotelu Habakuk in pripomnijo: »Zagotovo bomo našli primeren prostor za pogostitve, poster sessione, zaključne in svečane večerje, za potrebe seminarjev, poslovnih srečanj in manjših sestankov.«

V Habakuku dodajo še, da je v Kongresnem centru Habakuk na voljo tudi poseben diplomatski klub, namenjen diplomatskim srečanjem in tiskovnim konferencam na najvišjem nivoju.

Kongresni center Habakuk dopolnjujeta tudi kulinarična in wellness ponudba

Kongresni center Habakuk ne ponuja le prostorov, ampak tudi priložnost za kulinarično razvajanje in sprostitev v wellness centru.

kongresni center habakuk

Foto: Kongresni center Habakuk

»V naši restavraciji se lahko razvajate z raznovrstno kulinarično ponudbo, ki vsak dan prinaša skrbno pripravljene 4-hodne menije že za 25 EUR, medtem ko naša domača slaščičarna navdušuje izbranimi tortami, nežnimi pecivi in božanskimi sladicami,« povabijo v Hotelu Habakuk ter poudarijo tudi možnost sproščanja ob prenovljenih bazenih in savnah:

»Wellness Center Habakuk je zasnovan z mislijo na vas, vaše počutje in regeneracijo. Odkrijte veličasten bazen in štiri edinstvene savne. V udobnih prostorih za sprostitev vas bo razveselilo in izpolnilo prijetno vzdušje, polno drobnih pozornosti in čarobne osvetlitve, vsak dan od 9. do 20. ure.«