Na svojem »standardnem mestu«, kot ga opiše Simon Fekonja, lastnik Gostilne 29, z ekipo, v kateri sta združeni Gostilna 29 ter Gostišče pri Antonu, letos že 35. leto skrbijo za to, da lahko obiskovalci sejma v senci uživajo v sveže pečenih dobrotah, pospremljenih z dobro ohlajeno pijačo.

[[image_4_article_69295]]

Kjer se streže »sejemski standard«

Veliki leseni objekt, ki pod eno streho združuje Gostilno 29 iz Lenarta in Gostišče pri Antonu iz Cerkvenjaka, je tako že vrsto let neločljiv del kmetijsko-živilskega sejma Agra. Kot tudi njihova ponudba jedi, ki je, kot pove Simon Fekonja, »standardno sejemska«.

[[image_1_article_69295]]

»Pri nas lahko gostje dobijo jedi z žara: čevapčiče, pleskavice, piščančji file, klobase, pikant klobase,« našteva Simon Fekonja in pokaže, da si lahko obiskovalci vselej privoščijo tudi sveže pečenega odojka.

Mesne dobrote je mogoče pospremiti s prebrancem in vsak dan svežimi lepinjami, za ljubitelje jedi na žlico pa v Gostlini 29 in Gostišču pri Antonu na Agri ponujajo tudi bograč.

Vabljeni, da si privoščite pravi sejemski obrok

Gostinski lokal nudi prostor za oddih in okusen obrok kar 400 obiskovalcem, za katere jedi trenutno pripravlja 41 zaposlenih, Simon Fekonja pa, če v teh dneh obiščete Agro, na okusen grižljaj ali dva vabi tudi vas. Pripomni še, da se za njihovim gostinskim lokalom nahaja tudi ribnik s posebnimi prebivalkami, ki bodo gotovo navdušile najmlajše obiskovalce.

[[image_3_article_69295]]

Fekonja doda še, da se lahko vsekakor oglasite tudi pri njihovem »food trucku« v bližini vhoda na sejem, kjer pa vas ob prijetno ohlajenih pijačah čakajo »street food« klasike – hamburgerji, hotdogi, klobase …

[[image_5_article_69295]]