Lokalno

Med vikend izhodom tokom zdravljenja v UKC Maribor naj bi mladoletno dekle storilo samomor.

Tea Tošić Golob3 ure

Najbolje je bila ocenjena restavracija Mak, sicer pa je bilo med tisoč najbolje ocenjenimi restavracijami na svetu kar osem slovenskih.

Uredništvo7 ur

Po uspeli intervenciji žival ni zbežala od gasilcev, ampak so jo lahko še ogrnili z deko in jo nekoliko ogreli.

Gabrijel Toplak7 ur

V hitrem tempu vsakdana nega zase in skrb za zunanji videz postajata ena od pomembnejših stvari – toda kaj je tisto, kar naše telo/lasje, zares potrebuje? O mislih in opažanjih ter pričakovanjih sodobnega sveta, smo se pogovorili z Natašo Lovrič, iz frizerstva Weis, na Pobrežju.

Uredništvo9 ur

Na osnovi opravljenih meritev so se na področju severovzhodne Slovenije pokazala tri vetrovno primerna področja, in sicer območje Ojstrica, Paški Kozjak in Rogatec.

Uredništvo10 ur

Na Pohorju bo to soboto, 14. decembra, uradna otvoritev nove zimske sezone s promocijsko ceno dnevnih smučarskih vozovnic. Smučarje in ostale obiskovalce bo čakal pester spremljevalni program.

Uredništvo10 ur

Konec letošnjega leta se bo občinama Kidričevo in Starše v okviru turistične destinacije Visit Ravno polje pridružila občina Miklavž na Dravskem polju, s čimer bo turistična ponudba destinacije bogatejša za 14 ponudnikov.

Uredništvo11 ur

V Hiši Stare trte je Zavod za turizem Maribor – Pohorje predstavil ključne aktivnosti zavoda v iztekajočem se letu ter načrte v letu 2020.

Tea Tošić Golob11 ur

Dela na Lentu na odseku pri kopališču Pristan trajajo že več dni. Na Nigradu pojasnjujejo, da je potrebno izvajati tudi ročno čiščenje kanalizacije.

Uredništvo12 ur

Dedek Mraz se bo danes v pravljičnem spremstvu ustavil na številnih lokacijah po mestu. Na teh postankih si bodo otroci lahko ogledali predstavo “Reševanje ledene princese”.

Uredništvo12 ur

Na velenjski občini navajajo, da so trenutna situacija v podjetju, načrti novega vodstva in razpoloženje zaposlenih daleč od obljub in zavez, ki so jih novi lastniki s Kitajske dajali ob prevzemu družbe pred dobrim letom dni.

Uredništvo14 ur