Lokalno

Do poškodovanja naj bi prišlo v noči na soboto, saj imajo podatek, da sta tako skulptura kot obvestilna tabla v petek pozno popoldne še stali.

Gabrijel Toplak14 minut

Akcija bo v veterinarskih ambulantah, saj v Društvu za zaščito živali Maribor opažajo, da je prav preveliko število lastniških živali v glavnem tudi vzrok velikega števila zavrženih in zapuščenih živali.

Uredništvo15 minut

Plačilo komunalnega prispevka je eden izmed večjih stroškov gradnje. Preverili smo kakšne so cene v Mariboru in bližnji okolici.

Tea Tošić Golob10 minut

Na Marpromu opozarjajo na gneče ob začetku prodaje vozovnic, zato prosijo za strpnost in razumevanje.

Tea Tošić Golob18 ur

Le 100 metrov od luksuznega glampinga v Limbušu se v Dravo izliva kanalizacija. Kanalizacijsko omrežje v Spodnjem Limbušu je namreč le napol zgrajeno, gradnjo novega črpališča pa načrtujejo za letos.

Vanja Čiček24 ur

Dunja in njen mož, sta se kljub vsemu odločila, da nadaljujeta z delom. Kot nam je dejala, le zato, da punčki omogočita lepše bivanje v toplem domu v katerega se bo rada vračala. Žal pa je od projekta odstopilo več donatorjev.

Tea Tošić Golob19 ur

Zero-waste trgovina ta petek pripravlja prav posebno otvoritev, na kateri bodo predstavili mnoge novosti, s katerimi bo v vašem domu še manj odpadkov.

Uredništvo20 ur

Obnova omenjene proge bo omogočila, da se bo število vlakov med Mariborom in Šentiljem povečalo s 67 na 84 dnevno.

Uredništvo16 ur

V Pesnici je sinoči nekdo pobarval osebno vozilo in počitniško prikolico. Lastnik si želi priti do storilca, zato obljublja nagrado v višini 1.500 evrov.

Uredništvo17 ur

Po dobljeni dokumentaciji za zamenjavo ročaja v enaki leseni izvedbi, vključno z zamenjavo razsvetljave pod ročajem, bo obnova (v leseni izvedbi) tudi stekla, napovedujejo na mestni občini.

Gabrijel Toplak21 ur

Gre za osmi poskus prodaje žičniških naprav na tem delu Pohorja, potem ko aprila ni bilo zanimanja za nakup še zadnjega neprodanega premoženja po izklicni ceni 2,799 milijona evrov.

Uredništvo19 ur