Lokalno

Bomo sledili ljubljanskemu Rifuzlu, večji ljubljanski zero waste trgovini, v kateri lahko kupujemo različna živila in kozmetiko na rinfuzo? Če gre vse po sreči, bo kmalu takšna trgovina tudi v Mariboru.

Vanja Čiček6 ur

Na Novi kreditni banki Maribor v zadnjem času opažajo vse več sumljivih nakazil v tujino, opozarjajo na previdnost pri t.i. ljubezenskih nakazilih.

Uredništvo10 ur

Problem prehrane v javnih zavodih predstavlja predvsem javno naročanje. Eno izmed pomembnih meril je namreč cena, ki pa pri tako pomembni stvari, kot je prehrana, ne bi smela biti tako visoko na lestvici prioritet.

Vanja Čiček1 dan

Zaradi dokaj visokih temperatur v popoldanskem času bo nočna smuka nadalje mogoča samo na zgornjem delu smučišča.

Uredništvo11 ur

Velikokrat smo mi tisti, ki lahko izgubljeni živali rešimo življenje in jo zavarujemo pred vozečimi avtomobili in preostalimi nevarnostmi. In kaj storiti v takšnem primeru?

Tea Tošić Golob12 ur

Dobrodelna akcija Snežne kepe sreče bo že drugo leto zapored narisala nasmehe na obrazih otrok, ki bodo uživali v nepozabnih zimskih radostih.

Uredništvo14 ur

V predlogu proračuna za leto 2019 Mestne občine Ptuj so planirani stroški plač zaposlenih v višini 2,031.281,23 evrov

Gabrijel Toplak13 ur

Ruski muzej s raziskovalnim centrom v Melju bi lahko postal najpomembnejša točka sodelovanja na memorialnem področju med obema Rusijo in Slovenijo

Gabrijel Toplak14 ur

Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14 °C.

Uredništvo16 ur

V načrtu je selitev dermatološkega oddelka v prenovljene prostore stare ginekologije, pljučni oddelek pa v prostore oddelka za spolne in kožne bolezni.

Gabrijel Toplak1 dan