V Hotelu Habakuk se ob vsakodnevnih kosilih, bogati kulinarični ponudbi ter priložnosti za sprostitev v wellnessu znova začenja sezona tematskih brunchev! Prvi bo naše brbončice popeljal v Francijo!

Čeprav poletje prinaša svoje radosti, pa moramo priznati, da smo pogrešali tematske brunche Hotela Habakuk. Ti s septembrom začenjajo novo sezono, napovedan pa je že prvi – v romantično francosko vzdušje in kulinariko obarvan nedeljski brunch, ki se bo zgodil v nedeljo, 24. septembra.

Četudi se bo brunch odvil ob vznožju Pohorja, bodo Habakukovi mojstri vsekakor uspeli pričarati avtentično francosko vzdušje. Da bo res tako, zagotavlja že meni, ki je preprosto dih jemajoč!

Kaj v Hotel Habakuk prinaša Francoski brunch?

Mousse račjih jeter s Portom, terina dimljenega lososa, paradižniki po andaluzijsko, slovita francoska ribja juha Bouillabaisse, kultna čebulna juha, tagliatelle z jurčki in polži, gratinirane dagnje, pastetke polnjene s telečjim priželjcem in šampinjoni, Quiche iz Lorene, Mille-feuille in še veliko več! To bo vsekakor dan, ki ga bomo lahko zadovoljno zaključili z znamenitim francoskim izrekom La vie est belle, življenje je lepo!


Rezervirajte svoje mesto na nepozabni kulinarični avanturi, odeti v barve in okuse Francije na telefonski številki 02 3008 100.


Kaj bi bila francoska miza brez izbranih vin? Habakukovi sommelierji so pripravili izbor najboljših francoskih vin, ki bodo odlično dopolnjevali vsako jed. Za tiste, ki raje izberejo brezalkoholne pijače, pa so pripravili sveže stisnjene sokove in tradicionalne francoske limonade.


Cena kulinarične avanture znaša 40 EUR za odrasle, za otroke pa le 20 EUR.


Rezervirajte svojo mizo še danes

Ker je število mest omejeno, v Hotelu Habakuk svetujejo, da ne odlašate z rezervacijo na 02 3008 100.

Vrhunska kulinarika za vrati Hotela Habakuk na voljo vsak dan

Se bruncha ne boste utegnili udeležiti? Nič zato, svojstveno kulinarično razvajanje vas za vrati Hotela Habakuk čaka vsak dan. V restavraciji Hotela Habakuk namreč pod rokami kuharskega mojstra Boštjana Rožanca dnevno nastaja pravi kulinarični spektakel, ki ga lahko okusite na kosilu vsak dan med 12. in 16. uro.


Vrhunska kosila so v Hotelu Habakuk na voljo vsak dan med 12. in 16. uro (preverite dnevni meni tukaj), izkusite pa lahko tudi nepozabno kulinarično doživetje À la carte.


Obed v restavraciji Hotela Habakuk lahko nato zaključite z njihovimi slovitimi, ročno pripravljenimi sladicami – od tradicionalne Pohorske omlete do svežih sadnih tort in zapeljivih čokoladnih dobrot – vsaka sladica je pripravljena z brezmejno ljubeznijo do sladke umetnosti.

Restavracija Hotel Habakuk

Restavracija Hotel Habakuk

Po vrhunski kulinariki … je čas za ultimativno sprostitev

Zakaj bi v Hotel Habakuk zavili zgolj na kosilo, če si lahko kar ob vznožju Pohorja pričarate ultimativno razvajanje? Sestavite svojo kombinacijo – okusno kosilo, razvajanje v wellnessu, nato pa skok na svežo sadno torto?

 


Razvajanje v Wellness SPA centru Habakuk lahko rezervirate na +386 2 300 83 84 ali na [email protected].


Najprej uživanje v prenovljenem wellnessu ter nato kulinarični spektakel izpod rok Boštjana Rožanca? Vrstni red je povsem vaš, za kakovost, okuse in občutke sprostitve pa bo vsekakor poskrbljeno! Rezervirajte svojo popolno izkušnjo razvajanja v wellnessu tukaj!

Wellness SPA center Habakuk

Foto: Hotel Habakuk

Naj bo Hotel Habakuk vaš priljubljeni kotiček za kratek pobeg z razvajanje kadarkoli si boste to zaželeli!