Aplikacija Tinder je v modernem izbiranju partnerjev postala skorajda že stalnica, nekaj novega pa je profil na Instagramu, kjer svojo ljubezen iščejo mladi kristjani. Predstavljamo Krščanski tinder.

Profil @krscanski_tinder je na socialnem omrežju Instagram zaživel pred kratkim, popularnost pa raste. Uporabniki lahko preko povezave do spletne strani Tellonym napišejo, koga iščejo, kakšnega partnerja si želijo ali kaj podobnega, administrator profila pa to anonimno objavi.

Pogoj: vera

Posebnost Krščanskega tinderja je, da med pogoji niso le fizične značilnosti punce ali fanta, ki si ga želite – pogoj je, da je ta veren in da hodi v cerkev. Povpraševalcev in kandidatov je več kot bi pričakovali, profil ima skoraj 900 sledilcev in 120 objav. Če tudi vi iščete verno dekle ali fanta, hitro odklikajte na @krscanski_tinder.

Predstavljamo nekaj najzanimivejših objav iskalcev ljubezni.

 

Mini slovarček

Tinder je vrtoglavo uspešna mobilna aplikacija, s katero mobilna naprava na podlagi vaše lokacije išče potencialne partnerje za zmenke. V aplikaciji lahko s potegom v desni na ponujenem profilu neke osebe označiš, ali ti je oseba všeč, s potegom v levo pa, da ti ni. Tinder je nastal leta 2012, v dveh letih pa si je ustvaril globalno prepoznavnost med aplikacijami, sploh pa med aplikacijami za zmenke.