Preverite kaj vam prinaša ljubezenski horoskop za leto 2019.

Preverite kaj vam prinaša ljubezenski horoskop za leto 2019.

Dvojček

Novo leto vam prinaša velike spremembe v ljubezni. Vprašanje se pojavi samo pri vprašanju ali bodo osebe do katerih gojite čustva, ostale v vašem življenju. Zagotovo je pred vami burno leto. Najbolj idealna meseca za ljubezen sta maj in junij. Takrat boste najbolj uživali, potovali boste in stkali nova poznanstva. Prebudila se bo vaša duhovna plat, odvrgli boste skrbi in postali samozavestnejši.

Rak

Vaši odnosi gredo čez veliko preizkušnjo. To ste verjetno občutili že v preteklem letu. Če ste takrat pričeli novo zvezo, je sedaj potrebno videti ali je dovolj stabilna. Najprej pa sebe osvobodite strahov izdaje. Najbolj srečen mesec za ljubezen je julij, takrat se boste počutili najbolj ljubljeni. Pred vami je leto polno strasti in priložnosti za nova poznanstva.

Lev

2019 je leto v katerem se bo zgodila neka prelomnica: ali se boste zaljubili, postali starši ali pa se boste odločili za skupno življenje z ljubljeno osebo. Prva polovica februarja lahko prinaša nov ljubezenski začetek ali pa bo šlo zgolj za nežen flirt. V juliju in avgustu boste še posebej izpostavljeni, s svojo neverjetno energijo boste privlačili druge. Nekaj lepega se vam bo zgodilo med 28. julijem in 20. avgustom.

Strelec

Nova ljubezen, rojstvo otroka, zakonski stan, to je le nekaj od možnih scenarijev za leto, ki je pred nami. Zagotovo pa je zaslediti veliko novih priložnosti za izboljšanje življenja. Če niste v zvezi je pred vami primeren čas, da si najdete nekoga, ki vam bo blizu in s katerim boste uživali v skupnih aktivnostih. Od 1. do 25. novembra bo najboljši čas za druženje in flirtanje. To je obdobje v katerem boste spoznali osebo, ki vam bo spremenila življenje.

Riba

Osebe rojene v znamenju ribe si boste v tem letu želele osvežitev. Niste sigurni ali bi radi ostali v vezi ali si želite svobodo. Morda boste razočarali partnerjeva pričakovanja. Na svoje ljubezenske odnose glejte z odprtimi očmi. Zavarujte se in prekinite z iluzijami. Pred vami je leto, v katerem bi se mogli posvetiti profesionalnim ciljem, ljubezen in odnosi bi mogli biti v drugem planu.

Vodnar

Še vedno ste v obdobju iskanja, to je včasih že tako pod prisilo, da se ne morate sprostiti in uživati v ljubezni. Vaši trenutni odnosi so zgolj začasni, saj niso preveč stabilni. Prebrskajte po svoji preteklosti in izluščite bistva, videli boste kaj je pomembno za vašo srečo in katere stvari so najbolj pomembne v ljubezni. V dolgih zvezah bo prišlo do sprememb, velika verjetnost je, da se boste od partnerja distancirali.

Oven

Ste v obdobju, ko bo marsikaj postalo jasno. Uredili boste svoje misli in čustva. Ne smete si dovoliti, da boste prenašali poniževanja in čustvena trpinčenja. Vprašajte se kaj je dobro za vas in kaj ni. Šli boste čez majhno krizo, da boste ugotovili, da je čas za osebno rast in razvoj. Potrebujete nekoga, ki vam bo dal sigurnost in stabilnost. Konec leta bo prinesel osvežitev na ljubezenskem področju, po tem, ko boste dolgo časa razmišljali in iskali smisel ljubezni.

Bik

Najbolj ključno oz. prelomno obdobje bo v drugi polovici februarja. Strast bo takrat na vrhuncu, a ne pozabite, ključne so nove izkušnje in prekinitev starih navad, ki nam pogosto preprečujejo, da smo srečni. Sicer je leto 2019 mnogo bolj stabilno in mirnejše na ljubezenskem področju. Če ste imeli s partnerjem v 2018 kakšne težave, je sedaj zadnji čas, da si vzamete čas za pogovor in rešite zvezo.

Devica

Našli boste tisto kaj ste iskali, ali je to nova ljubezen ali pa neki novi skupni interesi z ljubljenim. Velika verjetnost je, da bo med vami in partnerjem večja razlika v letih, a to ima zgolj prednost za stabilnejšo zvezo. Na ljubezenskem področju vas zagotovo čaka neka ureditev v smislu skupnega življenja, bodisi ustvarjanja doma in družine. Vaš mesec je mesec avgust in september, takrat se bo dogajala intenzivna, ljubezenska zgodba.

Škorpijon

Leto, ki je pred vami, bo v vaše življenje prineslo veliko vznemirjenja v zasebnem življenju. Radi ste svobodni in to je pogosto vaša težava, ko ste tik pred tem, da bi se z nekom vezali. V vaše življenje bo najverjetneje vstopila oseba, ki vam bo pokazala nove perspektive življenja in spremenila vaš pogled na ljubezen. Poleg tega boste skrbno varovali odnose, zaradi katerih se dobro počutite. Največ se bo v ljubezni dogajalo od 8. oktobra do začetka novembra. Nova ljubezen je na vidiku.

Tehtnica

Za osebe rojene v tem znamenju je leto 2019 leto velikega življenjskega čiščenja. To pomeni, da boste dobro vedeli kaj je dobro za vaše življenje in česar ne bi smelo biti v vašem življenju. Ne smete se več obračati stran. Ljubezenska sreča vas čaka v obdobju od 15. septembra pa vse do konca oktobra. To bo vas čas za ljubezen, v tem obdobju boste rešili neke težave in sprejeli končno odločitev kar se tiče partnerskega odnosa.

Kozorog

Najpomembnejše obdobje v letu 2019 na ljubezenskem področju je zagotovo obdobje od 20. aprila do 15. maja. Imeli boste priložnost, da rešite težave iz preteklosti.  Izbrišite iz življenja vse stvari, ki so izgubile smisel. Potrebnega bo veliko truda, da boste shajali s partnerjem in ponovno prebudili ljubezen in strast. Najbolj idealen mesec za zaljubiti se je avgust.