Lajfstajl

V teh dneh zaužijemo večjo količino jajc kot navadno. Pa ste vedeli, da nas večina počne ključno napako pri shranjevanju le-teh?

Uredništvo20 ur

Med vsemi državljani ni moč najti priimka Potica, Jajce ali Šunka – je pa bilo lani 40 Šunkarjev.

Gabrijel Toplak1 dan

Pred kratkim je svoj prvi rojstni dan praznovala True, hčerka Khloe Kardashian. Darilo so ji poslali tudi iz slovenskega podjetja Mali junaki.

Uredništvo3 dnevi

V aprilu in maju se Qlandia prebuja v pomladno eksplozijo barv in energije. Že od začetka aprila, pa vse do 10. maja vas bodo v nakupovalnih centrih razvajali z zabavnim dogajanjem za vse okuse.

Uredništvo5 dni

V bližnjem Grazu gradijo surfarski in kajakaški val v bližini graškega otoka na Muri, se bi lahko kaj takšnega zgodilo tudi pri nas?

Karin Kočevar7 dni

Mesečno rento Gaja prejema še danes, ko jo je moč opazovati v letošnji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Uredništvo1 teden

Avtorica izredno priljubljene Facebook strani Argo bo srečnežu za najbolj izviren štajerki “meme” podarila unikatno šalčko. To je zbirka, ki so jo priložili navdušeni sledilci strani.

Vanja Čiček1 teden

Večinoma si kolesa izposojajo tujci, veliko zanimanje pa je tudi med Erasmus študenti, ki si ponavadi kolo izposodijo za kar cel semester.

Karin Kočevar1 teden

Kar dve tretjini ljudi na svetu pije kavo, nekateri se z njo razvajajo ob posebnih trenutkih

Oglasno Sporočilo1 teden

Po družbenem omrežju Facebook se kot ogenj širijo novice o bizarnih klicev neznance, ki vas za kaj obtožujejo ali pa od vas kaj zahtevajo. Ljudje so prestrašeni, a naj vas potolažimo: gre za potegavščino.

Uredništvo2 tedna

Vsaka delovna organizacija ima vsaj enega perfekcionista, osebo, ki je naravnana visoko storilnostno ter od sebe in drugih zahteva pretirano dovršenost delovnih nalog.

Uredništvo2 tedna