Lajfstajl

Klepet o sodelavcu ali sodelavki se lahko zdi nedolžen. A kdaj je pogovor o drugi osebi res nedolžen, kdaj pa gre za obrekovanje?

Uredništvo17 ur

Nova kuhinja za večino ni le projekt desetletja, ampak naložba v več kulinaričnih desetletij. Če je spalnica zatočišče in dnevna soba središče, je kuhinja duša vsakega doma, saj razkriva največ o tistih, ki tam živijo.

Oglasno Sporočilo5 dni

Lastnik je prejel več ponudb za odkup vozila, te so se gibale do 30.000 evrov, a se zaenkrat za prodajo ni odločil. Vozilo naj bi bilo sicer še vedno v dobrem stanju, a potrebno obnove.

Uredništvo1 dan

Na 16. festivalu kranjskih oziroma slovenskih klobas, ki je v sredo potekal na farmi Slovenske narodne podporne jednote (SNPJ) v Kirtlandu v ameriški zvezni državi Ohio, so izbrali najboljšo.

Uredništvo3 dnevi

Danes ni le petek 13., je tudi polna luna. Če ste količkaj vraževerni in tudi pri sebi opažate spremembe ob polni luni ali petku 13., je pametno slediti smernicam na ta dan.

Uredništvo4 dnevi

Ključno vprašanje za kupca, na katerega bi moral vedeti odgovoriti še pred nakupom je, poudarjajo v Energiji plus, kako velik prostor želite ohlajati ali ogrevati.

Uredništvo4 dnevi

Štirje perspektivni Mariborčani so razvili aplikacijo Doggo, kjer lahko posamezniki najdejo varstvo za svoje pse, prav tako pa preko aplikacije ponujajo delo potencialnim skrbnikom. Soustanovitelji so Luka Mlakar, Simon Sovič, Žiga Fajfar in Blendor Sefaj, s katerim smo se tudi pogovarjali o novem, inovativnem projektu.

Uredništvo6 dni

Obisk frizerja lahko popelje v nebesa ali pa povzroči pravo nočno moro. Pri izvrstnih frizerkah, ki delajo v Frizerstvu Weis, bo vsak obisk razvajanje, še posebej navdušene pa bodo dolgolaske, saj ob striženju konic z edinstveno metodo dolžina las ne bo skrajšana. O tem smo sanjale …

Oglasno Sporočilo1 teden

V tokratni rubriki INtervju vam predstavljamo Borisa Klepa, predsednika Društva paraplegikov, očeta zdaj že odrasle hčere, predvsem pa klenega Mariborčana.

Tea Tošić Golob1 teden

Indijka Erramatti Mangayamma, ki bi naj štela 73 let, je rodila dvojčici, so danes sporočili njeni zdravniki.

Uredništvo1 teden

Ivan Soče je borec za zdrav način življenja; je tudi publicist, založnik pri založbi Sitis in znan bloger. Njegovi prispevki so že večkrat povzročili kresanja mnenj, a Soče ostaja zvest svojim raziskavam o zdravi prehrani, vzgoji in holističnemu pristopu k življenju. Tokrat smo se z njim pogovarjali o zdravju in prehrani, v naslednjem tednu pa bomo nadaljevali z njegovimi pogledi na vzgojo, otroštvo in se pogovarjali o hipnozi.

Tjaša Lešnik2 tedna