Lajfstajl

Praznik noči čarovnic v zadnjih letih postaja priljubljeno praznovanje tudi v Sloveniji. Klavdija Lep nas je spustila na dvorišče svojega doma, kjer je že tretje leto pripravila osupljivo dekoracijo. Preverite..

Tea Tošić Golob3 ure

Po vročem poletju, soncu in morski vodi, ki dodobra zdelajo naše lase, se je več kot primerno prepustiti rokam strokovnjakov ali pa preizkusiti nekaj trikov domače nege. Pogovarjali smo se z mariborsko frizerko Brigito Novak, ki bo skupaj z ekipo frizerk vašim lasem vrnila lesk in jih pripravila na hladne jesenske dni.

Uredništvo4 dnevi

Govorili smo z Mojco Cimerman, poznano kot blogerko Moderna babi. Poklepetali smo o njenem blogu, katere so ključne napake sodobnih staršev in čemu bi morali dati večji poudarek.

Tea Tošić Golob4 dnevi

Spadate med tiste ljudi, ki si svojega dneva ne morete predstavljati brez najljubše skodelice kave? Verjeli ali ne, vaša izbira kave pove veliko o vas.

Uredništvo3 dnevi

Mikrobiolog razlaga, na katerih predmetih, ki se jih vsakodnevno dotikamo, se nahaja največ patogenih bakterij. Pri nekaterih boste verjetno neprijetno presenečeni.

Uredništvo3 dnevi

Množica popustov željnih ljudi je danes zjutraj nestrpno pričakala odprtje Baby center outleta v Mariboru.

Uredništvo5 dni

Pretirano ukvarjanje s športom ne vodi le v telesno utrujenost, ampak posledice pretirane telesne vadbe občutijo tudi možgani, kažejo izsledki raziskave francoskih znanstvenikov. To pa vodi v impulzivno ravnanje in preprečuje racionalno odločanje.

Uredništvo6 dni

Tudi v Mariboru imamo na voljo nekaj elitnih, dragih stanovanj in hiš, ki so namenjena tistim, ki si želijo nekaj več. To je le nekaj izmed njih…

Uredništvo1 teden

Grizenje je med otroci dokaj pogost pojav. Starši otroka, ki grize, se počutijo nemočne, ne vedo kaj storiti. Na drugi strani pa so starši otroka, ki je prejel ugriz, pogosto jezni in užaljeni.

Tea Tošić Golob1 teden

Tri panoramske klopce in lesen okvir, namenjen panoramskim fotografijam, so otvorili v okviru projekta za trajnostjo izboljšanje mesta in življenja v njem.

Uredništvo1 teden

Vsako leto 4. oktobra obeležujemo svetovni dan živali. To je dan, ki želi posredovati sporočilo, da so živali čuteča bitja in da smo ljudje odgovorni, da zanje skrbimo na način, ki jim ne povzroča bolečine, trpljenja in strahu.

Uredništvo1 teden