DOGODKI

Lajfstajl

Igralci po vsem svetu vedo, da je kakovosten zaslon ključnega pomena za vrhunsko igralno izkušnjo. Zdaj pa se je pojavil izdelek, ki obljublja resnično izjemno doživetje ob igranju na širokem zaslonu. Predstavljamo vam monitor Nitro VG280Kbmiipx.

Oglasno Sporočilo7 ur

Zakaj pravi čas? Ker sveži katalog Trgovine Jager kar sam vabi k ogledu bogate ponudbe bazenov in druge »obvezne poletne opreme«!

Oglasno Sporočilo16 ur

Ob pogledu na mestni vrvež si privoščite trenutek sprostitve in osvežitve.

Uredništvo2 dneva

Svežina se bo z novo potezo podjetja i – Vent širila v še več domov! Katere novosti se obetajo in katero ugodnost i – Vent podarja trenutno?

Oglasno Sporočilo3 dnevi

Kaj bi storili na njegovem mestu?

Uredništvo5 dni

Ste nagnjeni k pretiranemu dramatiziranju, cenite ljudi okoli sebe ali ste čustveno nestabilni? Vse to lahko razkrivajo vaše ustnice.

Uredništvo6 dni

Ljubitelji športa, rekreacije in sprostitve zdaj imate priložnost, da doživite popolno kombinacijo vsega na enem mestu. Športno rekreacijski center Fontana vam ponuja izjemne programe, ki vam bodo vzbudili zanimanje in vam omogočili, da se povsem sprostite.

Oglasno Sporočilo1 teden

Pred nami je sončen vikend, ki je kot nalašč za piknik! Kaj vse pri vas ne sme manjkati? Izpolnite anketo ali pa nam svoje odgovore zaupajte v komentar ter preverite, kaj vam za pripravo nepozabnega piknika svetujemo mi!

Oglasno Sporočilo1 teden

Skolioza je tridimenzionalna deformacija hrbtenice, ki povzroči nenormalno ukrivljenost v obliki črke C ali S.

Oglasno Sporočilo1 teden

Meteor je eksplodiral tik nad tlemi, pri čemer je bil slišen močan pok, ki je odmeval tudi do 500 kilometrov daleč.

Uredništvo2 tedna

V Prekmurju je spet LUŠTno, saj nas sodelavke in sodelavci iz LUŠTne družine razvajajo s svežimi, sočnimi in okusnimi paradižniki. LUŠT je namreč spet na policah. Letos že 12. sezono!

Oglasno Sporočilo2 tedna