Lajfstajl

Če je dobro zasnovana, je lahko mansardna kopalnica najlepši prostor v hiši. Poševni stropi, leseni tramovi in igra naravne svetlobe lahko pričarajo čarobno vzdušje. Ampak nobena dobra rešitev ne nastane sama od sebe.

Oglasno Sporočilo2 dneva

V ponedeljek zjutraj so v skupni izjavi Angleška, Škotska in Severnoirska zveza za javnost to sporočile zaradi novih izsledkov tamkajšnje študije Field.

Uredništvo3 dnevi

Nekateri izdelki kmalu dobijo status kultnih produktov, ki jih morate imeti. A med tem, ko nekatere spremlja le dovršen videz, vsebina pa je prazna, Premium Pro Flora navdušuje z neštetimi izkušnjami in zgodbami povsem prevzetih uporabnikov.

Oglasno Sporočilo4 dnevi

20. 2. 2020. Datum, ki je glede na ponavljajoča števila velika posebnost, ima tudi poseben numerološki pomen, vsebuje pa tudi angelsko število, ki ponuja pravi blagoslov.

Uredništvo1 teden

Strah pred zobozdravniki je eden od najbolj razširjenih, pa vendar ni nujno, da se z njim soočamo. Povezan je namreč z našimi osebnimi izkušnjami z zobozdravniki, zato je izbira dobrega zobozdravnika gotovo naložba v našo prihodnost, vsekakor pa uspešna rešitev za premagovanje strahov. Naj bosta 30 % popust na implantate v mesecu februarju in marcu ter brezplačni pregled pri uspešni, kakovostni in prijazni zobozdravnici, ki bo poskrbela za lep nasmeh, v ordinaciji B.D.D. Dental vzpodbuda.

Oglasno Sporočilo1 teden

Naše malo mesto skriva zgodbe zelo uspešnih posameznikov, ki so s trdim in prizadevnim delom oblikovali svojo poklicno pot ter zasloveli. Eden od takih je tudi športni in prehranski strokovnjak Vitja Sikošek, ki skrbi za samozavest, lepo oblikovano telo in zdravje številnih Mariborčanov kot tudi Slovencev in uspešnih posameznikov iz tujine. Kdo je Vitja Sikošek in zakaj je tako poseben?

Uredništvo1 teden

Zahvaljujoč posebnostim, ki jih ponuja okolje med poševnima strehama, in opremljanju, ki daje obilo možnosti, je končna podoba preurejene mansarde omejena le z razponom vaše domišljije. Oglejte si naše podstrešne navdihe, preberite nekaj koristnih nasvetov in zaživite po lastnih željah!

Oglasno Sporočilo1 teden

Pokrajinski arhiv Maribor je objavil original recept za krofe iz srede 19. stoletja. Ohranil se je v gradivu gospoščine Puhenštajn.

Uredništvo1 teden

Med osmimi izdelki le eden ne vsebuje zdravju ali okolju škodljivih sestavin. Večina ličil dokazano vsebuje kemikalije, ki so posebej problematične za mlajše otroke.

Uredništvo2 tedna

Verjemite, nihče ne bo cenil materialističnih stvari bolj od vašega časa, ki si ga boste vzeli in preživeli z ljubljeno osebo. Naj bo to oddih v bazenu s črnim zlatom, diamantna masaža v wellness centru, gurmanska 6-hodna pojedina, divja vožnja s Ferrarijem ali razvajanje v hotelu s petimi zvezdicami.

Oglasno Sporočilo2 tedna

Pust je skoraj pred vrati. Ne znamo si ga predstavljati brez krofov, puhaste dobrote, najpogosteje polnjene z marmelado. Z vami delimo recept, s katerim boste spekli daleč najboljše krofe.

Uredništvo2 tedna