DOGODKI

Lajfstajl

Pri vročih temperaturah je dobro vedeti, kako ohladiti stanovanje.

Uredništvo3 ure

Mikrovalovna pečica je v teh primerih vaš največji sovražnik.

Uredništvo2 dneva

Podjetje je ob naznanilu novega produkta poželo veliko negativne kritike, da tovrsten produkt ne bi smel obstajati.

Uredništvo3 dnevi

Le … ne tako, kot bi si morda želeli. Dolgo in vroče poletje. Potenje, nemirne noge, neudobno ležišče, neprespane noči … Letos temu napravite konec. Kako? S pravim materialom vašega ležišča!

Oglasno Sporočilo6 dni

Tudi poletje je primeren čas za vadbo, poskrbite, da bo vaše telo v formi takrat, ko ga največ pokažete.

Uredništvo6 dni

Končno je tukaj! Poletje, seveda, z njim pa dopusti, sonce, osvežilne pijače in dobra hrana … Kako pa si svoj idealen poletni dan predstavljate vi? Idejo ali dve, kako ga izboljšati, vam ponuja Jager!

Oglasno Sporočilo6 dni

Starost 65 let je danes bolj podobna starosti 55 let pred 30 leti. No, če je to dobro za vsakogar izmed nas, pa so to manj dobre novice za pokojninske sisteme.

Uredništvo7 dni

V Hiši kave in čajev Italcrem se skozi vseh 20 let delovanja še danes držijo poslanstva, da je treba vsako zrno kave ceniti in da je dobra kava tista, ki je pražena v majhnih količinah ter bolj pogosto.

Uredništvo7 dni

Na nemarne turiste bodo odslej prežali redarji.

Uredništvo7 dni

Del znamenitega Lent Festivala bo letos tudi športno obarvan. Tokrat bo namenjen tako vrhunskim športnikom, kot tudi rekreativcem ter tistim, ki redko zapustijo udobje domačega naslanjača.

Uredništvo7 dni

Poletna vročina je nadvse naporna tudi za hišne ljubljenčke. Zato moramo lastniki živali poskrbeti, da je njihovo bivanje v vročih dneh čim znosnejše.

Uredništvo1 teden