Lajfstajl

V Sloveniji deluje živaloljubno društvo, ki med drugim pomaga tudi invalidnim psom. Gre za Zavod Pit, kjer prostovoljci poskrbijo za poškodovane kužke in jim poiščejo nove domove. Pogosto celo v Angliji, Franciji ali na Nizozemskem. Pravijo, da takšne živali širijo obzorja in nas veliko naučijo.

Tjaša Lešnik3 dnevi

Se še spomnite videa “Kam gre belil zajček” , ki se je bliskovito razširil po družbenih omrežjih, na youtubu pa si ga je ogledalo dobrih 700.000 ljudi? To se je zgodilo s parom, ki ga je posnel.

Uredništvo3 dnevi

Po petih tednih preverjamo, kako sta se odrezala Jasmina in Luka, ki sta s pomočjo našega medija postala nagrajenca 5-tedenske vadbe pod strokovnim vodstvom trenerjev Bodifita. Rezultati so osupnili vse.

Vanja Čiček4 dnevi

Mistični in mogočni videzi gradov, skrivnosti, vonj po zgodovini in mnogih zgodbah, skrivnostih in neraziskanih poteh. Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Uredništvo6 dni

S svojimi čudežnimi rokami, ki so že mnogim pomagale do izboljšanja počutja in zdravja, se ponovno vrača v Maribor priznani ruski energoterapevt Maskim Osipov.

Uredništvo1 teden

Obiskali smo Sabino Repnik, hipnoterapevtko, ki se s hipnozo v Mariboru ukvarja že več let. Z različnimi tehnikami dostopa do podzavesti in odpravlja posledice vedenj, ki jih posamezniki želijo spremeniti. Razkrila je, kako hipnoza sploh deluje in ovrgla nekaj mitov, ki so v nas zakoreninjeni predvsem zaradi pop kulture.

Tjaša Lešnik1 teden

Bralka je zaskrbljena, v tujih medijih je namreč zasledila objavo organizacije za varstvo potrošnikov, ki opozarja, da so v mleku Novalac PRE, ki ga uživa njena hčerka, najdene rakotvorne snovi. Kljub enaki serijski številki izdelka, pa v Sloveniji odpoklic zaenkrat ni bil javljen.

Tea Tošić Golob2 tedna

Barcaffèjevi strokovnjaki vedno znova razveseljujejo s kavnimi mešanicami, ki so pripravljene iz najboljših kavnih zrn.

Uredništvo2 tedna

45-letni Mariborčan je hrvaško publiko navdušil z izvedbo operne arije Nessun Dorma iz Puccinijevega Turandota.

Uredništvo2 tedna

Govorili smo z Mariborčanko Marino Popovič Frangež, ki je z nami delila neprecenljivo izkušnjo poroda na domu. Svoj pogled je zapisal tudi njen mož Matevž.

Tea Tošić Golob3 tedni

Zveza potrošnikov Slovenije je objavila odpoklic Alpske klobase Salamerija Alpija. V njej je bila najdena bakterija, ki je zelo nevarna.

Uredništvo3 tedni