Lajfstajl

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami Marko Soršak Soki, ki je doma ostal za svoj 40. rojstni dan: »Ostanimo si v oporo drug drugemu in priznajmo si, da je v nas veliko ljubezni in emocij. Potlačimo svoj ego in jezo, ni čas za to.«

Tea Tošić Golob1 dan

Maja je skupaj s petletno hčerko ustvarila prave »korona« pirhe. Zaupala nam je potek njunega ustvarjanja. Preverite.

Tea Tošić Golob1 dan

Če ste ravno sredi adaptacije ali gradnje nepremičnine in razmišljate o tem, kateri način ogrevanja bi bil najboljši, je odgovor enostaven: infrardeči paneli.

Oglasno Sporočilo1 dan

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami Petra Greiner, ustanoviteljica Zavoda 13.

Tea Tošić Golob2 dneva

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami plesalka standardnih in latinsko-ameriških plesov iz Maribora Tara Bohak. »Ne gledam več toliko slabih novic in raje naredim kaj dobrega zase. Mogoče bo to pomagalo tudi komu drugemu,« svetuje našim bralcem.

Tea Tošić Golob4 dnevi

Gibanje je od nekdaj predstavljajo pomemben del človekovega življenja. Na žalost smo se znašli v zelo težkem obdobju, ko so nam vsakodnevne navade v veliki meri onemogočene. Če si želite ostati fit, imeti energijo in kondicijo vam Trening plac v času karantene ponuja več kot 800 brezplačnih treningov preko spleta.

Oglasno Sporočilo4 dnevi

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami režiser in scenarist Marko Naberšnik.

Tea Tošić Golob5 dni

Življenje okoli nas se je občutno upočasnilo. Tisto, kar pa se ni upočasnilo je čas, kljub temu da imamo na trenutke ravno takšen občutek. Dnevi bežijo mimo nas in veliko je ljudi, ki v teh dneh praznujejo osebne jubileje in praznike. Le-teh ne moremo prestaviti in morda je marsikomu žal, ker jih ne more obeležiti na način, kot bi želel. Ampak, veste kaj? Ni potrebe, da bi pozabili na vaše najdražje, ki v teh dneh praznujejo. Z darilom jih lahko presenetite, ko bodo najmanj pričakovali.

Oglasno Sporočilo5 dni

V svoj vsakdanjik vnesi malce razvajanja, da ohraniš svoje navdušenje in obenem zadovoljiš svoje brbončice. Včasih je že košček sladkega lahko način, da se malo pocrkljaš in si polepšaš dan.

Uredništvo5 dni

Strokovnjaki intenzivno preučujejo novi koronavirus, o katerem nekaj mesecev po tem, ko se je prvič pojavil v kitajskem Wuhanu, še ni veliko znanega.

Uredništvo5 dni

Preverili smo kako te težke dni preživljajo znani in kaj nam sporočajo? Tokrat je z nami zobozdravnica Vesna Kaloh, direktorica VBO.  »Prepričani smo, da je sedaj čas, ko dajemo prednost skupnosti pred posameznikom, saj bomo le tako lahko premagali to nesrečno situacijo.«

Tea Tošić Golob6 dni