Šlo naj bi za 26-letnika, ki je v pretepu izgubil življenje.

Fotografija je simbolična

Policisti preiskujejo sum kaznivega dejanja zoper življenje in telo v Murski Soboti. Spomnimo, včeraj smo poročali, da je osumljenec z ostrim predmetom huje poškodoval moškega nato pa s kraja pobegnil. Poškodbe so bile tako hude, da je na kraju umrl. Policija je kmalu izsledila storilca, ki je trenutno zaradi poškodb na zdravljenju v bolnišnici. Po prvih podatkih je osumljenec državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno prebiva v Sloveniji. Policija osumljenega doslej še ni obravnavala zaradi prekrškov ali kaznivih dejanj z znaki nasilja.

Motiv zaenkrat še ni znan

“Osumljenec je v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje poškodoval moškega nato pa s kraja peš pobegnil,” je na današnji tiskovni konferenci povedala Suzana Rauš,
predstavnica za odnose z javnostmi na Policijski upravi Murska Sobota. Moški doma iz območja Murska Sobota je bil huje poškodovan, poškodbam je podlegel na kraju.

Moška sta stara 26 in 48 let, po poročanju nekaterih medijev naj bi 26-letnik izgubil življenje, vzrok za pretep pa naj bi bile tudi droge. 

Motiv za okrutno dejanje zaenkrat ni znan, policisti in kriminalisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah.