Saj ni res, pa je: na družbenem omrežju Facebook se je pojavila objava ogorčene lastnice avtomobila, ki je čez noč ostala brez nove vinjete. Še več, vinjeto so ukradli tako, da so okrog nje izrezali vetrobransko steklo.

Na družbenem omrežju Facebooka se je pojavila objava, kateri sprva le stežka verjameš. Da se kaj takega lahko dejansko pripeti ali gre zgolj za neslano šalo? V našem osrednjem mariborskem spletnem portalu smo objavo tudi preverili in kot kaže, ne gre za šalo, ampak tragikomično resnico.

Neki ženski so namreč iz vetrobranskega stekla avtomobila s steklom vred izrezali novo vinjeto, za katero sicer še ima račun. A četudi ima tako steklo, kot tudi parkirišče zavarovano, ji zavarovalnica ne krije kraje vinjete, saj ne more dokazati, da je bila zares zalepljena na steklu, kot tudi ne izrezanega stekla, ki ga zdaj mora seveda v celoti menjati. Sicer pa je pravi naslov za povrnitev stroškov ukradene vinjete, oziroma za pridobitev nove, najverjetneje Dars – v kolikor ima kupec seveda še vedno račun.

Ko zjutraj zveš, da ti vinjete ne povrnejo, če so ti jo ukradli, kljub zavarovanju parkirišča in zavarovanju stekel!!!…

Gepostet von Natasa Saric am Mittwoch, 6. Februar 2019

“Ko zjutraj zveš, da ti vinjete ne povrnejo, če so ti jo ukradli, kljub zavarovanju parkirišča in zavarovanju stekel!!! Ja, profesionalno so jo ukradli… izrezali… poklon Zavarovalnici Triglav,” je Nataša Šarič zapisala na družbene omrežju Facebook.

Norost ne pozna meja

Kot nalašč je eden izmed bralcev njene zgodbe delil objavo nekoga, ki to steklo z nalepljeno vinjeto prodaja za 90 evrov, prav tako preko družbenega omrežja Facebook.

 

Podjetje Carglass: oškodovanka se je oglasila pri nas

Kakor so za naš osrednji mariborski portal portal potrdili v podjetju Carglass, jih je oškodovanka tudi obiskala za potrebe menjave stekla. “To se je zares zgodilo,” je za naš portal potrdila uslužbenka podjetja, “a se nam ne sanja, kako je to storilcu uspelo narediti. Gre seveda za kaznivo dejanje,” še dodaja.