Globalno

Šest let po smučarski nesreči za enega najboljših voznikov formule ena iz bolnišnice v Bologni ne prihajajo vzpodbudne novice.

Uredništvo2 uri

V okviru koncesije za Groningen / Drenthe je bilo nameščenih 62 polnilnih postaj, na jugozahodu države pa 38 novih polnilnic v okviru koncesije DMG Dordrecht.

Uredništvo1 dan

Na območju Karlovca na Hrvaškem je novinar v 50 urah od uredniške zamisli o nakupu avtomatske puške imel v prtljažniku svojega avtomobila kalašnikovko.

Uredništvo1 dan

Ameriški start-up Eneveate bo kmalu dal v prodajo cenejše avtomobilske baterije, ki se lahko napolnijo že v nekaj minutah.

Uredništvo1 dan

Prostor, ki so ga uspeli urediti tudi z donacijami in prostovoljnim delom, se razprostira na 800 kvadratnih metrih.

Uredništvo1 dan

Z odvzemom naziva kraljeva visokost je povezan tudi umik od kraljevih dolžnosti, med drugim bo Harry tako izgubil tudi vse vojaške čine.

Uredništvo2 dneva

Ukrepi, ki sledijo njuni odločitvi, da se umakneta od opravljanja kraljevih dolžnosti, naj bi se uresničili spomladi.

Uredništvo3 dnevi

V okviru Evropske prestolnice kulture (EPK) bodo v spomin na borce in osvoboditelje na vrh starega znamenitega nebotičnika v Reki postavili veliko peterokrako.

Davorin Ferk3 dnevi

Potem ko so že v sredo krivdo zavrnili vsi nekoč vodilni v takrat državni banki, so danes prišli na vrsto še hrvaški državljani, obdolženi pomoči, a krivde ni priznal nihče.

Uredništvo5 dni

Podjetje v mestu Swindon sprejelo odločbo, da nekadilci dobijo več dela prostih dni.

Uredništvo6 dni

Evropska komisija vabi vse vedoželjne in perspektivne študente, ki bi želeli prisostvovati delu ene najpomembnejših evropskih institucij, da se prijavijo na plačano, 5-mesečno pripravništvo. Pogled iz prve vrste je enkratna priložnost, ki je ambiciozni študenti vsekakor ne smejo zamuditi.  

Jerneja Potočnik6 dni