DOGODKI

Dom

Imeti domači bazen je velika odgovornost in na starših je, da poskrbijo za varnost svojih otrok. Pripravili smo nekaj nasvetov, da vam bo lažje.

Mojca Kupčič3 dnevi

Zakaj pravi čas? Ker sveži katalog Trgovine Jager kar sam vabi k ogledu bogate ponudbe bazenov in druge »obvezne poletne opreme«!

Oglasno Sporočilo5 dni

Bodite del velike spremembe in poslujte s podjetjem Snaga elektronsko.

Uredništvo1 teden

Z nekaj priročnimi triki bo vaša zelenica lepa, vaše vrtnine pa varne pred glodavci.

Uredništvo1 teden

Če ste pokosili dvorišče, imamo za vas nekaj priročnih nasvetov, kaj storiti s travo.

Uredništvo2 tedna

Svežina pomladi je za vse, ki se soočajo z alergijami, dvorezen meč. Vsaj v svojem domu lahko uživate v njej. Kako? Preverite!

Oglasno Sporočilo3 tedni

Da boste čim dlje uživali v svežem cvetju, morate upoštevati nekaj preprostih nasvetov. 

Martina Lebar3 tedni

Že več tednov opazujete pregorelo žarnico na stropu hodnika vašega bloka in se sprašujete, kdaj jo bo upravnik stavbe zamenjal? Morda pa je čas, da se namesto žarnice zamenja upravnika …

Oglasno Sporočilo3 tedni

Da, v zadnjem času na žaru pečeno meso na piknikih prostor odstopa domačim picam – vse zanje ta teden ponujajo Trgovine Jager, kjer vas lahko zadnji trenutek »rešijo« tudi z njihovo okusno pico!

Oglasno Sporočilo4 tedni

Naravni antibiotik, ki raste na vašem vrtu: vse o čemažu in njegovih zdravilnih lastnostih, ki so jih že poznali naši predniki.

Uredništvo1 mesec

Bivanje v bloku ali v večstanovanjski stavbi je lahko povsem drugačno, če upravljanje prepustite nekomu, ki to obvlada. Kdo skrbi za stavbe pri vas in kako lahko ocenite, če upravnik stavbe zanjo skrbi ustrezno?

Oglasno Sporočilo1 mesec