DOGODKI

Dom

Wienerberger predstavlja moderne glinene strešnike odlične kakovosti: Tondach Planoton 10

Uredništvo9 ur

Pripravili smo nekaj nasvetov, da bo vaše srečanje z njimi čim manj intenzivno.

Uredništvo4 dnevi

Pergola je postala nujen dodatek za vrt, teraso ali balkon, saj nudi dodaten bivalni prostor. Poleti daje senco, jeseni ščiti pred vetrom in dežjem, ves čas pa skrbi za zasebnost, saj ima sodobna pergola veliko dodatkov, s katerimi povečujemo njeno funkcionalnost in svoje udobje.

Oglasno Sporočilo1 teden

Z novim šolskim letom so prišle tudi nove obveznosti. Pripravili smo nekaj preprostih nasvetov, kako otroško sobo in delovni kotiček pripraviti tako, da se boste v njem odlično počutili.

Uredništvo2 tedna

Kvaliteto bivanja v urbanem okolju bo dopolnila tudi mirna okolica predmestja, ki pa nudi hiter dostop do centra mesta, izobraževalnih ustanov ter ostalih delov mesta.

Uredništvo3 tedni

Izzivi prehranskih verig postajajo v luči različnih svetovnih kriz vse pomembnejši.

Uredništvo4 tedni

Zaradi podnebnih sprememb je pojav lokalnih neurij s točo vse pogostejši, ti pa na žalost povzročajo tudi ogromno škode na pridelku. Zato je v takšnih situacijah ključnega pomena, kako ravnamo z našimi rastlinami, saj zgolj njihovo zalivanje še zdaleč ni dovolj.

Oglasno Sporočilo4 tedni

Električno orodje se je skozi zgodovino močno spreminjalo in podobno velja tudi za kotne rezkalnike. Ti so se od izjemno robustne in 10 kg težke naprave do danes razvili v praktično in izjemno zmogljivo orodje za obdelavo kovin.

Oglasno Sporočilo4 tedni

Domače breskve lahko pripravite za ozimnico in v njih uživate ob hladnejših dneh.

Uredništvo1 mesec

Vas čaka gradnja hiše? Sanacija starejše hiše ali stanovanja? Želite investirati v ogrevalni sistem, ki je trajen, prijazen do okolja in vas ter ima dolgo garancijsko dobo?

Oglasno Sporočilo1 mesec

Da bi iz lastnega vodnjaka črpali vodo, vam mora Direkcija za vodo o tem izdati dovoljenje. Nezakonita uporaba se kaznuje do višine 125.000€.

Helena Kosi Odlak2 meseca