Dogodki

Prosti čas

Valentinov pohod v maskah

Valentinov pohod v maskah

Vabljeni na Valentinov pohod.

Pohod pričnemo na nogometnem igrišču v Svečini, kjer se ogrejemo in zakorakamo proti prvi postaji nagajivega vina Falot - poskusimo peneči Falot, Muškatir, Rozamundo ali nekaj posebnega Souvignier gris in si naberemo moči za kratek vzpon do Vino JARC. Renski nas je že večkrat navdušil, pa tudi Nežin Sauvignon - sicer pa špricer po bregu gor vedno prija.

Pot nadaljujemo še malo pri sosedih, ki se bodo ta dan pripravljali na gasilski ples, zato nas bo odžejal naš zvesti in vedno pripravljen sodelovati Miha Kren -  Vino in sadje KREN, s svojimi odličnimi svežimi vini - Solaris, rose Regina, zitronast Sauvignon ali slajši Kerner - nam s svojo polnostjo cvetice pustijo nepozaben "odhod", ki nas bo spremljal vse do naslednje postaje!

Topla malica z Valentinovo sladico, prelep razgled s srcem v ozadju nam bodo pričarali prijetno vzušje v zadnjem delu sprehoda na Turistična kmetija Dreisiebner : bučkina juha s sladico (8€) in/ali divjačinski golaž +polenta s sladico (10€), ter seveda kozarec dišečega Traminca je vedno pri gospodinji na hladnem.

Sočna jabolka, kot bi jih utrgal iz drevesa, bomo lahko zaužili na zadnji postaji Valentinovega Vinotour pohoda z maskami. Družinska kmetija Vdovič ima poleg svežih vin na zalogi še pestro izbiro različnih sort jabolk tudi za domov.

 

Več informacij: