Dogodki

Prosti čas

Skrbim zase in drug za drugega

Skrbim zase in drug za drugega

Vabljeni v Živo knjižnico – knjižnico, kjer vas pričakujejo prav posebne vrste knjig – žive knjige. To so posameznice in posamezniki, ki so pripravljeni skozi dialog z obiskovalci, deliti svoje življenjske zgodbe in izkušnje. Žive knjige so na voljo za iskrene pogovore, ki trajajo do pol ure.
Živa knjižnica bo potekala v nedeljo, 17. 12. 2023, med 10. in 13. uro ter 15. in 18. uro v dvorani Vetrinjskega dvora, Vetrinjska Ulica 30, Maribor.


Na tokratnem dogodku bomo posebno pozornost namenili tematikam, povezanim z duševnim zdravjem, skrbjo zase in človekovimi pravicami ter na tak način obeležili tudi 10. december, Svetovni dan človekovih pravic, ki je tesno povezan s poslanstvom dogodka Živa knjižnica.
Kakšen teden pred dogodkom bomo tukaj objavili tudi nekaj točnih »poglavij/tematik« živih knjig, ki bodo prisotne na dogodku.


Živa knjižnica vabi bralke in bralce od 10. leta naprej, mlajši pa so dobrodošli ob spremstvu starejše osebe za podporo pri pogovoru. Pristen stik povezuje, nas polni in osrečuje. Dobrodošli z vsem!

Več informacij: