Dogodki

Prosti čas

Magic Comedy z Magic Aleksandrom

Magic Comedy z Magic Aleksandrom

🎩✨ Magic Comedy z Magic Aleksandrom ✨🎩**

Pridružite se nam na večeru polnem smeha in čarovnije! Magic Aleksander, mojster iluzij, vas bo popeljal na magično potovanje, kjer se bodo meje resničnosti zabrisale.

🗓️ Datum: 13. junij
🕗 Ura: 20:00
📍 Lokacija: BODIFIT Caffe (Na poljanah 20, 2000 Maribor)

Aleksander Štucl, znan tudi pod umetniškim imenom Magic Aleksander, je mlad slovenski čarodej, ki je postal prepoznaven zaradi svojih izjemnih čarovniških trikov in nastopov. Njegovo zanimanje za čarovnijo se je začelo že v osnovni šoli, ko ga je sošolec presenetil s čarovniškim trikom, kar ga je navdušilo do te mere, da je začel intenzivno vaditi in razvijati svoje veščine. Aleksander se je udeležil številnih čarovniških kongresov po vsem svetu, kjer je srečal nekatere izmed najboljših čarodejev in se učil od njih.

Aleksander je pridobil širšo prepoznavnost z nastopanjem na različnih talent šovih, vključno s “Slovenija ima talent” in mednarodno priznanim “Britain’s Got Talent“. Njegove predstave so bile izjemno dobro sprejete, kar mu je omogočilo, da je svoje trike predstavil tudi na velikih odrih, kot je BBC 1, Discovery Channel in Travel Channel.

Obeta se večer poln zabave, ki ga ne boste želeli zamuditi. Vstopnice so omejene, zato ne odlašajte z nakupom.

🎟️: na voljo fizično v BODIFIT Caffe ali preko spleta na: https://www.bodifit-shop.com/.../vstopnica-magic-comedy.../

Več informacij:

  • Pričetek: 13. junij 2024 ob 20:00
  • Konec: 13. junij 2024
  • Lokacija: BODIFIT Caffe