Turizem

Glas za najljubšo počitniško destinacijo oddajte v spodnji anketi.

Damjan Veršič11 mesecev

Po sprostitvi corona ukrepov je skrajni čas za razmislek o tem, kam na prvomajske počitnice.

Damjan Veršič11 mesecev

Minister Zdravko Počivalšek ob prizadevanju za uveljavljanje predkupne pravice za Savo poudarja, da bo odločitev sprejeta po vseh zbranih podatkih.

Uredništvo1 leto

Pohorje ima ogromno neizkoriščenega potenciala. Turiste bi prej privabili s prenočitvenimi kapacitetami, kot pa z asfaltom sredi pragozda, pove piranski gostinec s Cojzarce, ki omeni, da je letošnja sezona za zdaj odlična.

Helena Kosi Odlak1 leto

Po tem, ko mnogi hoteli lani zaradi pomanjkanja delovne sile sploh niso mogli odpreti svojih vrat, se jim lahko podobno pripeti tudi letos.

Uredništvo1 leto

Policijska uprava Kranj sporoča, da na Gorenjskem primanjkuje parkirnih mest, nekatera so že popolnoma zasedena.

Uredništvo1 leto

Slovenska turistična organizacija bo kmalu dobila novo vodstvo. Trenutna direktorica Maja Pak je danes namreč podala odstopno izjavo.

Uredništvo1 leto

Slovenska prestolnica se je okitila s še enim nazivom. Izbrali so jo za najboljšo zeleno prestolnico v Evropi.

Uredništvo1 leto

V Zavodu za turizem Maribor ponujajo priložnost za pridobitev licence za vodenje na turističnem območju mariborske občine.

Uredništvo1 leto

Posebni časi zahtevajo poseben oddih, kjer se lahko povsem umirimo, se odklopimo od preostanka sveta in si naberemo sveže energije – če to lahko naredimo v dvoje, še toliko lepše!

Oglasno Sporočilo1 leto

Mariborski turizem je junija in julija v primerjavi z enakim obdobjem lani zabeležil 59-odstotno rast nočitev in 64-odstotno rast prihodov turistov.

Uredništvo1 leto