DOGODKI

Top šiht

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT obsega kar 8 prostih delovnih mest na različnih področjih in v številnih priznanih podjetjih.

Uredništvo2 meseca

Preveri, koliko Impola je že v tvoji krvi ter na katerih delovnih mestih se lahko pridružiš ekipi zaposlenih!

Uredništvo2 meseca

Delo v tujini, zlasti v sosednji Avstriji, privlači številne iskalce zaposlitve iz Slovenije. Toda zgolj želja ni dovolj, zato je dobro vedeti, kje in kako v Avstriji poiskati službo.

Oglasno Sporočilo2 meseca

Na Gasilski brigadi Maribor iščejo tri nove sodelavce in sodelavke.

Uredništvo2 meseca

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT predstavlja 9 prostih delovnih mest, ki so kot nalašč za vse, ki si želijo dinamičnega delovnega okolja.

Uredništvo2 meseca

Pridružite se vodilnemu tržniku premijskih mesnih izdelkov in razvijte svojo kariero v Foodium, d.o.o. – priložnost za izkušene komercialiste!

Uredništvo2 meseca

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT izbor je zares obsežen in predstavlja več kot deset prostih delovnih mest, ki vas med drugim popeljejo tudi čez mejo!

Uredništvo3 meseci

Kaj storiti, ko na zaposlitvenem portalu najdete vaše sanjsko delovno mesto? Za trenutek se ustavite in preverite, kako kar najbolje napisati spletno prošnjo za službo, s katero boste že takoj navdušili.

Uredništvo3 meseci

Se vam je kdaj zgodilo, da ste med pogovorom nekoga povsem sproščeno vprašali, kakšno plačo ima, pa je ta oseba zardela in rekla, da se vas to ne tiče? Zakaj Slovenci tako radi skrivamo svojo plačo in zakaj jo delodajalci neradi javno objavljajo?

Uredništvo3 meseci

Na Štajerskem avto domu zaposlijo ličarja v kleparsko-ličarski delavnici.

Uredništvo3 meseci

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT izbor vabi k delu v številnih priznanih lokalnih podjetjih. Bo katero izmed 12 prostih delovnih mest vaše?

Uredništvo3 meseci