DOGODKI

Top šiht

Morda je prebujajoča se narava znak, da se iz otopelosti prebudite tudi vi. Naj bo vaš nov začetek kar nov TOP ŠIHT! Tokrat v izboru vse od strokovnjaka za sončne elektrarne do strokovnjaka za promocijo zdravil.

Uredništvo2 meseca

Kako v poplavi ponudb prepoznati TOP ŠIHT delovno mesto? Preberite, na kaj morate biti pozorni in si oglejte primere dobrih ponudb!

Uredništvo2 meseca

Inženir železniške infrastrukture, geodet, slaščičar, vodja nabave … Tokratni TOP ŠIHT izbor je poln izvrstnih kariernih priložnosti, ki se jih splača izkoristiti!

Uredništvo2 meseca

Iz predala izbrskajte svoj življenjepis, iz omare pa najbolj čisto srajco, saj vas morda kmalu čaka zaposlitveni razgovor. Preverite, katero delovno mesto je prav za vas in se čimprej prijavite!

Uredništvo2 meseca

LinkedIn profil je vaša nenehno spreminjajoča se digitalna vizitka. Kako izkoristiti vse možnosti tega hitro rastočega socialnega omrežja in kako ustvariti zavidanja vreden LinkedIn profil?

Uredništvo2 meseca

Elektro Bosnar ter HVAC montaža, zaupanja vredni podjetji, ki ponujata vse od elektro storitev do strojnih inštalacij, izstopata tudi kot delodajalca. Izkoristite priložnost in se pridružite njihovi ekipi!

Uredništvo3 meseci

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo pripravili seznam kar osmih prostih delovnih mest z različnih koncev Slovenije, vse od notranjega revizorja do izvajalca optične kontrole!

Uredništvo3 meseci

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od priložnosti za delo na luksuzni križarki do drugih dobro plačanih zaposlitev, ki obljubljajo celo 13. in 14. plačo!

Uredništvo3 meseci

Hitro rastoče socialno omrežje, ki omogoča karierno mreženje, postaja stalnica v poslovnem svetu tudi v Sloveniji. Ne odlašajte več z ustvarjanjem svojega LinkedIn profila!

Uredništvo3 meseci

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo se poglobili v številna delovna mesta, ki jih lahko najdemo na LinkedInu, rastoči platformi za karierno mreženje!

Uredništvo3 meseci

Študentski TOP ŠIHT izbor tokrat prinaša vse od priložnosti za delo na Univerzi v Mariboru do strežbe v priljubljenem lokalu, grafičnega oblikovanja …

Uredništvo3 meseci