Tokrat vam predstavljamo mucka Pikija, ki šteje približno pet let in že pozna udobno mačje življenje. V dosedanjem domu se je dodobra naužil prednosti mačjega notranjega bivanja, zato v zavetišču menijo, da bi bilo najbolje, da tudi v novem domu biva izključno notri.

Zavetišče je polno

Trenutno Pikiju v zavetišču družbo dela več kot sedemdeset muc s podobno usodo, ki čakajo na svojo priložnost. Od kar so ga sprejeli v zavetišče, ne kaže zanimanja za zunanje bivanje in je precej plašen, zato bo odličen sopotnik nekomu, ki biva v umirjenem domu in bo temu puhastemu lepotcu pustil dovolj časa, da se postopoma privadi na nov dom.

Vas je žalosten očarljivec Piki navdušil, da bi mu lahko nudili fantastičen dom? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Piki se sicer z ostalimi sostanovalci dobro razume in ni konflikten, kljub temu pa ceni mir, zato bi bilo najbolje, da je edina živalca v novem domu, tako se bo namreč najbolj sprostil in kar najhitreje privadil novega lastnika.

Piki bo v nov prišel veterinarsko povsem urejen, je čipiran, cepljen, kastriran, prav tako pa tudi negativen na mačje bolezni.

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.