Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavlja simpatičen Tajson.

Iščete velikega najboljšega prijatelja? Tajson je v zavetišču že od decembra

V mariborskem zavetišču za živali na novega lastnika čaka čudovit pes z imenom Tajson. Ponaša se z zelo impresivno postavo, tehta kar okoli 55 kilogramov. Tajson je izjemno prijazen in ustrežljiv pes, ki obožuje človeško družbo in se dobro razume z drugimi živalmi.

Vendar bi kosmatinec nežnega pogleda zaradi svoje velikosti in moči potreboval fizično močnejšega skrbnika, ki bi mu lahko zagotovil ustrezno nego in zadostno mero aktivnosti. "Idealen dom zanj bi bila hiša z ograjenim dvoriščem, kjer bi lahko užival v prostoru in varnosti," povedo v mariborskem zavetišču.

[[image_1_article_64754]]

Tajson je star dobrih 5 let, v mariborskem zavetišču pa je že od decembra 2023. Kot še dodajo njegovi skrbniki, je poln energije in radovednosti ter komaj čaka na nove dogodivščine v življenju. Njegova igrivost in živahnost bosta zagotovo popestrili življenje vsakemu, ki mu bo odprl vrata svojega doma.

Iščete energičnega in ljubečega psa in menite, da bi lahko Tajsonu nudili vso ljubezen in pozornost, ki si jo zasluži? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.