Spoznajte Bilija, enoletnega ljubkega in razigranega pobalina, ki komaj čaka na izzive in naloge.

Poslušen in učljiv

Bili je približno eno leto star mešanček podoben nemškemu kratkodlakemu ptičarju. Ptičarji veljajo za lovske pse z veliko energije, prav tako pa so izredno poslušni in hitro učljivi. Bili tukaj ni izjema, energije ima namreč veliko, zato išče lastnika, ki je pripravljen na skupne dogodivščine.

 


Bili tako ustreza pasmi “pričar” po videzu in tudi po karakterju. Je zelo razigran, prijazen samec, ki potrebuje izkušenega in aktivnega skrbnika. Kot se za lovskega mladeniča spodobi, ima Bili lovski nagon, zato potrebuje nekoga, ki bo znal zadovoljiti ali preusmeriti njegov lovski nagon.

Mladenič Bili je radoveden in pripravljen na umske izzive, njegova bistrost bo novega lastnika zagotovo navdušila.

“Poleg aktivnega skrbnika pa si zanj želimo tudi osebo, ki mu bo nudila varnost in ljubezen, ki jo išče pri človeku,” so še pojasnili skrbniki v Zavetišču za živali Maribor, kjer lahko tega razigranca tudi spoznate.

Če želite spoznati Bilija in ga morda celo posvojiti, pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Bili se rad igra, uči pa se tudi pridne hoje na povodcu in osnovne ukaze in je pripravljen, da pasje razburljivo življenje zajame z veliko žlico.

V zavetišču na novo priložnost trenutno čaka
19 psov in 7 muc.

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.