Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavlja prijazna in prelepa Queeny.

Prijazna, radoživa in aktivna psička potrebuje samo eno priložnost

V Zavetišču za živali Maribor na topel dom čaka čudovita 5-letna samička pasme Rottweiler z imenom Queeny. Ta aktivna in radoživa psička bo brez dvoma popestrila življenje tistemu, ki ji bo ponudil ljubeč dom.

Queeny je karakterno zelo prijazna, uživa v družbi ljudi in se vedno razveseli sprehodov, kjer radovedno raziskuje okolico. Lepo se pusti voditi. S svojo vodljivostjo in igrivostjo bo zagotovo prava družabnica za vse, ki si želijo aktivnega psa.

[[image_1_article_65110]]

Lepa psička je sterilizirana, mikročipirana, cepljena proti kužnim boleznim in steklini ter razparazitena. Tehta 36 kg in je v odlični kondiciji. Queeny je popolna kandidatka za vse, ki si želijo ob sebi kosmatega prijatelja, ki bo z njimi delil tako sproščene sprehode v naravi kot tudi umirjene večere, predane crkljanju.

Menite, da bi lahko Quenny nudili dom, poln ljubezni in sreče? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.

[[image_2_article_65110]]