Tokrat vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavljamo Murija, živahnega in igrivega psa, ki si želi ljubečega doma.

V boksu je živčen, a je njegov dom že eno leto

Okoli dve leti star Muri že skoraj leto dni biva v mariborskem zavetišču. "Bil je najden nečipiran, tako da nam je njegova preteklost neznana. Mi ga lahko predstavimo kot živahnega, igrivega, vendar zelo poslušnega, hitro učljivega in ubogljivega," povedo njegovi skrbniki v zavetišču. Poln je ljubezni in energije, ob igri zna nagajivo skakati, zato mu je potrebno pokazati, da takšno početje ni zaželeno.

[[image_2_article_65429]]

Z nekaterimi psi se dobro razume, zato ga lahko posvojite, tudi če že imate doma kakšnega kosmatega prijatelja. Vendar je v tem primeru nujno predhodno spoznavanje v zavetišču. Muri je kastriran, mikročipiran, cepljen proti steklini in kužnim boleznim ter razparaziten.

"Muri je v boksu zelo živčen, zato je zanj idealen dom v hiši z ograjenim dvoriščem in možnim vstopom v hišo. Resnično želimo, da dom najde čimprej," še povedo v mariborskem zavetišču, saj želijo njegovi skrbniki za njega dom, poln ljubezni. Že skoraj celo leto mora namreč živeti v boksu, čeprav mu to ne ustreza. Je končno napočil čas, da ga nekdo pelje domov?

Če iščete zvestega in igrivega psa, ki bo v vaše življenje prinesel veliko veselja, potem je Muri pravi za vas. Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.