Doris je zelo prijazna in cartljiva odrasla muca, ki ima pozdravljeno staro poškodbo, zdaj pa čaka le še, da jo ugleda pravi lastnik.

V Zavetišču za živali Maribor se trenutno srečujejo s prostorsko stisko in trenutno sprejemajo le muce, ki so poškodovane ali tako mlade, da še niso samostojne. Doris je imela nekoč zlomljeno medenico, vendar so staro poškodbo odlično sanirali. Zdaj ta dobrodušna lenobica čaka na pravega lastnika, ki si bo kdaj pa kdaj vzel čas in jo intenzivno počohljal, to ima namreč najraje.

V zavetišču od aprila

Doris je odrasla muca, ki v zavetišču čaka že od aprila. Na videz je malce posebna, ima namreč  star zlom medenice, zato malo “čudno” hodi.

Če želite spoznati in posvojiti Doris ali katerega drugega štirinožca, ki čaka nov dom, pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected]

“Večino dneva počiva, rada pa tudi poležava v našem zunanjem ograjenem delu. Razume se z drugimi mucami, do ljudi je prijazna in cartljiva,” skrbniki opišejo navade te mačje lepotice.

Doris bo idealna življenjska sopotnica tako za umirjene starejše ljudi, kot tudi za družino z otroci ali drugimi živalmi.

Oddaja se cepljena, čipirana, sterilizirana, prav tako pa je negativna na FIV/FeLV.

Trenutno je v zavetišču 29 psov in 69 mačk.

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.