Ta teden vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavljamo kar dve prelepi psički, Loro in Roxy.

Loro sprejeli brejo, na žalost je izgubila vse mladičke

Lora je okoli 5 let stara samička pasme Rottweiler, ima okoli 39kg. V mariborsko zavetišče je prišla 3. januarja skupaj s še eno psičko, obe sta bili visoko breji. Nekaj dni po sprejemu je Lora prezgodaj kotila in izgubila vse mladiče. "Bilo je hudo, tudi nam, ki smo ji poskušali biti kar se da v oporo, kljub temu da smo bili takrat zanjo popolni neznanci. Sedaj igriva, poskočna, ljubezniva in učljiva Lora čaka na nov super dom," povedo v mariborskem zavetišču.

[[image_1_article_64856]]

Roxy se najraje crklja in boža

Roxy je okoli 3 leta stara samička, mešanka, ima okoli 25kg. Kljub svojim letom je še vedno mladičkasto razigrana in nagajiva. Najraje se crklja in boža, uživa pa tudi v igri z različnimi igračkami in raziskovanju okolice.

[[image_2_article_64856]]

Obe psički si želita toplega doma, kjer bi ju imeli radi in jima nudili veliko ljubezni ter pozornosti. Če iščete zvestega in igrivega pasjega prijatelja, sta Lora in Roxy pravi izbiri za vas. Obe sta sterilizirani, cepljeni proti steklini in kužnim boleznim, razparaziteni ter veterinarsko pregledani.

Menite, da bi lahko Lori ali Roxy nudili ljubeč dom, ki ga iščeta? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.