Tokrat vam predstavljamo dve čudoviti muci. Sta dve izmed 21. lepotic in lepotcev, ki v Zavetišču za živali Maribor čakajo na svojo priložnost.

Petletna Pupa je umirjena mačica

Pupa po oceni zavetiških oskrbnikov šteje kakih pet let. Je umirjena muca in se rada stiska ter čohlja. V človeški družbi se odlično počuti, ne mara pa drugih mačk. Tudi sicer je najbolj zadovoljna, če je edinka, zato zanjo iščejo dom, kjer bo edina razvajenka. Pupa je zdrava, sterilizirana, čipirana in cepljena.

Iz plašne mladičke do zaupljive lepotice

Miša je muca, ki je po oceni zaposlenih v zavetišču, stara nekje leto in pol. V zavetišču biva približno dva meseca. Sprva je bila plašna in nezaupljiva, od kar je v stalnem stiku z ljudmi, pa se je lepo socializirala.

Išče umirjen dom, kjer bodo skrbniki pripravljeni vztrajati, da se Miša navadi na novo okolje in ljudi ter ji dali čas, da pridobijo njeno zaupanje.

Tudi Miša je sterilizirana, cepljena in čipirana in pripravljena na nove izzive.

V zavetišču več psov kot mačk

V Zavetišču za živali Maribor na svojo priložnost čaka 21 mačk ter 24 psov. Po dolgem času je tako v zavetišču več psov kot muc. Vsak izmed njih ima svojo zgodbo.

Če želite posvojiti Pupo ali Mišo, pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].