Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavlja razigrana Luna.

Zrastla bo v čudovito psičko večje rasti

Kot povedo v mariborskem zavetišču, je bila dvomesečna Luna ob sprejemu prava razigrana mala kepica, ta kepica pa je iz tedna v teden bolj rastla. Sedaj pri šestih mesecih že tehta 23kg, zrastla pa bo v psičko večje rasti.

Luna je navihana, razigrana, in živahna, a hkrati nežna in 'noro razcartana'. Prisrčna psička nežnega pogleda sedaj išče nove lastnike, ki se zavedajo, da mladi psi potrebujejo veliko pozornosti, vzgoje in doslednosti, opomnijo v zavetišču. Potrebuje dom z ograjenim dvoriščem, kjer bo lahko varno raziskovala svet okoli sebe. Je sterilizirana.

Šestmesečna psička bo s svojo razigranostjo v svoj novi dom vsak dan prinašala smeh in radost. Svojega novega lastnika bo vsekakor neprestano razveseljevala z nežnimi poljubčki in ga z veseljem peljala na sprehod.

Če iščete živahno, nežno in ljubečo štirinožno družinsko članico, je Luna popolna izbira. Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.