Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” želi prikupiti razigran Bili.

Sprehajalka mu pravi kar "Spidi Gonzales"

Bili, star komaj leto dni, je pravi mali energični paket, ki išče aktiven dom, kjer bo lahko pokazal vse svoje pustolovske talente. V mariborskem zavetišču pravijo, da je z njim je vedno zabavno, je pravi mali pustolovec, energije ima na pretek, zato mu sprehajalka pravi kar "Spidi Gonzales".

Bili išče aktiven dom, kjer bo lahko sprostil svojo energijo in užival v dolgih sprehodih, igrah in cartanju. Njegova živahnost in radovednost bosta zagotovo poskrbela za veliko zabave in smeha v njegovem bodočem domu.

[[image_1_article_66866]]

"Glede njegove kompatibilnosti z drugimi psi in mačkami lahko rečemo, da zaenkrat nismo zaznali težav, odlično se razume z drugimi psi, prav tako nima težav z mucami," so še povedali v mariborskem zavetišču. Bili je sicer srednje rasti, ima 18kg, v zavetišču so ga kastrirali, mikročipirali, cepili proti kužnim boleznim in steklini ter razparazitili, tako da je pripravljen na brezskrbno druženje v novem domu.

Imate ljubezen in energijo, da sledite korakom živahnega Bilija? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.