Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavlja vesel in prijazen Jack.

Potrebuje samo priložnost, da pokaže, kako priden in ljubeč je lahko

V mariborskem zavetišču na svoj ljubeč dom že lep čas čaka Jack, kastriran samec pasme pitbull, ki bo s svojim prijaznim in umirjenim karakterjem osvojil srce kogarkoli, ki mu da priložnost. Na sprehodu je lepo vodljiv, medtem ko je v boksu zelo umirjen in poslušen, povedo njegovi skrbniki v mariborskem zavetišču.

[[image_1_article_65815]]

Kljub svojemu prijaznemu značaju pa Jack potrebuje izkušenega skrbnika, ki bo razumel njegove potrebe. Ključno je, da bo imel z njim ustaljeno rutino, saj potrebuje pravilno fizično in mentalno zaposlitev. Brez tega se lahko zgodi, da bo iz dolgočasja kakšno stvar uničil. Jack sicer obožuje igračke, ki pa morajo biti trpežne, na primer kong.

[[image_2_article_65815]]

Prisrčen kuža je star okoli pet let, kar pomeni, da je v polni moči za številne dogodivščine in skupne trenutke. V zavetišču čaka že dve dolgi leti, zato si zasluži ljubeč dom, kjer bo deležen nežnosti, pozornosti in aktivnosti. Jack je zvest spremljevalec, ki bo svojemu skrbniku prinesel neskončno veselje in ljubezen, če mu le ponudite priložnost. 

Menite, da bi lahko Jacku dali prvi pravi dom po več kot dveh letih? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.