Ljubka Pika je že sedem mesecev stanovalka Zavetišča za živali Maribor. Kljub krasnemu karakterju se ji sreča doslej žal še ni nasmehnila.

Obožuje sprehode in igranje

V zavetišču povedo, da je šestletna Pika zelo družabna kužica. Njen idealni lastnik bo imel dovolj časa, da Pika v njegovi družbi dobro pretegne tačke, dolge sprehoda namreč naravnost obožuje, njena strast pa je tudi igranje.

Če želite posvojiti Piko, pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od pon. do pet. v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected]. Na istem naslovu dobite tudi informacije o vseh ostalih kosmatincih, ki iščejo svojega človeka.

Če bo njen bodoči človek ob tem našel še čas za čohljanje, bo to par brez primere. Pika nima kakih posebnosti, je povsem nekonfliktna in se ujame z drugimi živalcami in seveda ljudmi.

Njen malce strog pogled naj vas ne zavede, je namreč izredno ljubeča in super družabnica. Menda psička, ob kateri vam ne bo dolgčas.

Njen malce strog pogled naj vas ne zavede, je namreč izredno ljubeča in super družabnica.

Psi, ki niso več mladički, predvsem tisti temnejših barv, menda kasneje najdejo dom. Pika je sicer temnejša dama v najlepših letih in prepričani smo, da je že njen prijeten karakter dovolj, da bo prej ko slej našla idealen dom.

Bilbo je posvojen!

V Zavetišču za živali Maribor poleg Pike svoj novi dom išče še 20 psov ter 25 mačk. 

Se spomnite Bilba, pasjega starčka, ki smo ga predstavili nazadnje? Njemu se je že nasmehnila sreča in dom je našel pri krasni družini, kjer mu družbo dela še pasji “bratec” Tedy in pasja “sestrica” Dunja. Nova lastnica sporoča, da so se krasno ujeli, le Dunjo še malce muči ljubosumje. 10 letni Bilbo ima v novem domu še pet mačjih “cimrov”, ki so ga veseli, on pa se baje pusti ovohavati mačjim radovednim smrčkom, a še raje drema na toplem.

Trenutno je v zavetišču 21 psov ter 25 mačk.