Kako je možno, da se lahko prijazna in umirjena psička starejših let znajde brez lastnika? Tokrat vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavljamo čudovito Vito, ki upa, da bo še dobila priložnost za ljubeč dom.

Išče miren dom in veliko ljubezni

Srčna in drobčkena psička Vita je bila pred kratkim najdena, ker se ni nihče javil, da jo pogreša, je pristala v mariborskem zavetišču. Tam je dobila svoje ime in zdaj potrpežljivo čaka na nov odgovoren in ljubeč dom.

[[image_1_article_67549]]

Vita je starejša psička, stara okoli 11 let. Zaradi svojih let ne sliši več. Je bolj drobčkena, ima okoli 6 kilogramov. Čudovita psička je izjemno prijazna, umirjena, prilagodljiva in nezahtevna. Išče miren dom, kjer bodo kvalitetno skrbeli zanjo in ji nudili ljubezen, ki si jo zasluži.

[[image_2_article_67549]]

"Ob prihodu v zavetišče je bila zelo shujšana. Sedaj se zelo trudimo, da bi pridobila na teži, saj je prava gurmanka in ne je kar vsega," povedo v mariborskem zavetišču in dodajo, da bo z ljubečo in skrbno družino Vita zagotovo zacvetela in se razveselila novih priložnosti za srečno življenje.

Je sterilizirana, mikročipirana, cepljena proti kužnim boleznim in steklini ter razparazitena.

Menite, da bi lahko Viti dali srčen in miren dom? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.