Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom" predstavlja mala cartljivka Ajda.

Po težki preteklosti se sedaj z upanjem ozira v prihodnost

Ajdina preteklost je žalostna, a se zato še bolj veseli prihodnosti. V mariborsko zavetišče je bila namreč 4. decembra sprejeta v slabem stanju, z ranami in krastami po telesu. A dnevi preteklih težav so sedaj mimo, njene rane so zaceljene, tudi očke žarijo in trebušček je veselo poln. Pripravljena je na svoj dom, kjer bo lahko zaživela srečno in brezskrbno življenje.

[[image_1_article_63810]]

Ajda ob sprejemu in sedaj

V mariborskem zavetišču povedo, da je tako zelo cartljiva in nežna, da bi jo lahko cel dan stiskal k sebi in ona bi nežno predla. Rada se tudi poigra z raznimi igračkami. S svojim cartljivim in igrivim značajem bo zagotovo prinesla veliko veselja v svoj bodoč dom.

[[image_2_article_63810]]

Ajda je stara okoli dve leti in je na hipoalergeni dieti. Kot vse muce, ki se oddajajo iz mariborskega zavetišča, je tudi Ajda sterilizirana, čipirana, cepljena proti kužnim boleznim in razparazitena.

Iščete mačjo prijateljico, ki vam bo s svojo nežnostjo in cartljivostjo ogrela srce? Ajda komaj čaka, da ji nekdo da priložnost. Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.