Za sodelovanje v nagradnem filmskem natečaju Mladi in gospodarstvo še ni prepozno. Mladi, svoj kratki filmček lahko posnamete kar ta vikend!

Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru so združili moči pri organizaciji inovativnega nagradnega natečaja za najboljši video na temo Mladi in gospodarstvo.

Z natečajem želijo spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo.

Vsi zainteresirani lahko oddate svoje predloge 9. oktobra na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi mladi do 30 let, sodelovanje pa je odprto za različne vrste vsebin, vključno z animiranimi videi, intervjuji z mladimi o gospodarstvu, kreativnimi filmčki z glasbo, vizualnimi učinki in igralskimi vlogami ter drugimi izbranimi vsebinami.

Do kdaj je mogoče sodelovati?

Ni še prepozno! Vsi zainteresirani lahko oddate svoje predloge 9. oktobra na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo. Nato bo strokovna komisija izbrala nagrajence, izbrani filmčki pa bodo služili tudi kot del promocije projekta Štajerski gospodarski oskarji.

Najboljše vsebine natečaja bodo nagrajene z dragocenimi praktičnimi nagradami, ki jih zagotavlja štajersko podjetje Nomnio, podjetje z izjemnim občutkom za družbeno odgovornost, ki je eden od ključnih podpornikov projekta.