Le še nekaj večerov nas loči do tistega dolgo pričakovanega in nadvse slavnostnega … Večera podelitve Štajerskih gospodarskih oskarjev!

Ta se bo prihodnjo sredo, 18. oktobra, odvil v hotelu Habakuk, kjer bodo organizatorji projekta in prireditve skupaj s skupino izjemnih podpornikov ter drugih pomembnih gostov izstopajočim štajerskim podjetjem podelili inovativne kipce.

Idejna zasnova projekta ter prireditve gre tako Štajerski gospodarski zbornici, ki se je povezala z Regionalno gospodarsko zbornico Celje in Inštitutom za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, projekt pa podpira vrsta uspešnih in prepoznavnih lokalnih podjetij.

Štajerski gospodarski uspehi pa ne bodo zasijali samo pod žarometi, ampak tudi na vaših televizijskih zaslonih, saj boste lahko na TV Maribor spremljali neposreden prenos prireditve.

Napetost narašča …

Napetost pričakovanja je v Mariboru mogoče čutiti tudi na velikih oglasnih panojih, na katerih je mogoče uzreti prav kipce – ti svoje nove lastnike že čakajo.

Mi smo oglasni pano, ki napoveduje najbolj pričakovani dogodek oktobra, ujeli pri Supermarketu Tuš na Pobrežju, po mestu pa jih je skritih kar nekaj. Koliko jih uspete najti?

V dobrodelnost in barve odet večer

Ob slavnostni podelitvi Štajerskih gospodarskih oskarjev se sicer prihodnjo sredo obeta tudi zanimiv spremljevalni program – dobrodelna dražba z umetninami mladih ustvarjalcev likovne šole in galerije Atilem ter razglasitev zmagovalcev filmskega natečaja Mladi in gospodarstvo.


Dogajanje boste lahko spremljali tudi sami, saj bo prireditev v živo prenašana na RTV Slovenija, kar pomeni, da si 18. oktobra rezervirajte večer pred domačim televizijskim zaslonom.


Projekt, ki začenja novo štajersko tradicijo

Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni v štirih velikih kategorijah uspešnih podjetij, od mikro do velikih, in v skupini najboljših zaposlovalcev, s čimer letos vzpostavljen projekt Štajerski gospodarski oskar začenja novo tradicijo nagrajevanja štajerskega gospodarstva.