Prestižna podelitev nagrad najboljšim podjetjem Štajerske se približuje, spremljali pa jo boste lahko tudi vi. Kako, razkrijemo v prispevku, kjer vam namignemo tudi, kako se lahko aktivno vključite v projekt Štajerskega gospodarskega oskarja!

Fotografija je simbolična.

Projekt Štajerski gospodarski oskar letos orje ledino, gre namreč za letos ustvarjen projekt, za katerim stojijo Štajerska gospodarska zbornica, ki se je povezala z Regionalno gospodarsko zbornico Celje in Inštitutom za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru ter ustvarila skupni projekt izbora najboljših podjetij v širši štajerski regiji.

Štajerski gospodarski oskarji se bodo podeljevali v štirih velikih kategorijah uspešnih podjetij, od mikro do velikih, in v skupini najboljših zaposlovalcev.

Vrhunec dogajanja bo slavnostna gala prireditev Štajerskih gospodarskih oskarjev, ki bo potekala 18. oktobra v hotelu Habakuk. Na tej prireditvi bodo podeljene nagrade najuspešnejšim podjetjem iz širše Štajerske regije.

Ob tem pa naj dodamo, da bo prireditev v živo prenašana na televiziji TV Maribor, kar pomeni, da jo boste lahko v domačem udobju spremljali tudi sami in iz prve roke izvedeli, katera podjetja bodo letos v roke prejela inovativne kipce.

Postanite aktiven soustvarjalec projekta!

V projekt nagrajevanja gospodarske izjemnosti – Štajerski gospodarski oskar – pa se lahko vključite še na nekoliko bolj aktiven način. Kako? Tako, da sodelujete pri natečaju Mladi in gospodarstvo.

Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru so namreč moči pri organizaciji inovativnega nagradnega natečaja za najboljši video na temo Mladi in gospodarstvo.

PREBERITE ŠE: Prestižna oktobrska podelitev nagrad za gospodarske uspehe bo tudi dobrodelno obarvana

Z natečajem želijo spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo.

Vsi zainteresirani lahko oddate svoje predloge 9. oktobra na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi mladi do 30 let, sodelovanje pa je odprto za različne vrste vsebin, vključno z animiranimi videi, intervjuji z mladimi o gospodarstvu, kreativnimi filmčki z glasbo, vizualnimi učinki in igralskimi vlogami ter drugimi izbranimi vsebinami.

Časa za sodelovanje ni več veliko

Ni še prepozno! Vsi zainteresirani lahko oddate svoje predloge 9. oktobra na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo. Nato bo strokovna komisija izbrala nagrajence, izbrani filmčki pa bodo služili tudi kot del promocije projekta Štajerski gospodarski oskarji.

Najboljše vsebine natečaja bodo nagrajene z dragocenimi praktičnimi nagradami, ki jih zagotavlja štajersko podjetje Nomnio, podjetje z izjemnim občutkom za družbeno odgovornost, ki je eden od ključnih podpornikov projekta.