Štajerski gospodarski oskar

Boste po televiziji spremljali podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev?

Uredništvo , 15.10.23 ob 10:09

Prihodnjo sredo bodo tako v hotelu Habakuk kot na vaših televizijskih zaslonih pod žarometom zasijali gospodarski uspehi Štajerske. Jih boste na domačih zaslonih spremljali tudi vi?

Boste po televiziji spremljali podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev?

Štajerski gospodarski uspehi ne bodo zasijali samo pod žarometi hotela Habakuk, ampak tudi na vaših televizijskih zaslonih, saj boste lahko prihodnjo sredo, 18. oktobra, ob 20. uri na TV Maribor spremljali neposreden prenos prireditve.

Gre za eno najbolj pričakovanih prireditev letošnje jeseni na Štajerskem ter gotovo najbolj odmevno oktobrsko prireditev, na kateri bodo izstopajočim podjetjem celotne štajerske regije podeljeni posebni inovativni kipci – Štajerski gospodarski oskarji.

Za prireditvijo stoji Štajerska gospodarska zbornica, ki se je povezala z Regionalno gospodarsko zbornico Celje in Inštitutom za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, projekt pa podpira vrsta uspešnih in prepoznavnih lokalnih podjetij.

V dobrodelnost odet večer

Družabni del večera bo po podelitvi nagrad otvorila plemenita dobrodelna dražba, na kateri bodo ponujene umetnine likovne šole Atilem, sama dražba pa bo izvedena v sodelovanju z Lions klubom Maribor Piramida.

Ob tem bo celoten zbran izkupiček namenjen prizadetim v nedavnih poplavah, Štajerski gospodarski oskar pa tako na inovativen način združuje umetnost, gospodarstvo in dobrodelnost.

PREBERITE ŠE: Podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev naznanjajo tudi veliki panoji, ste že ujeli katerega?

Hkrati bo večer prinesel tudi razglasitev zmagovalcev filmskega natečaja za mlade – Mladi in gospodarstvo, v okviru katerega so organizatorji projekta Štajerski gospodarski oskar mlade spodbudili, da v obliki kratkih filmčkov pokažejo svoj pogled na gospodarstvo.