Zlatko Zahović, športni direktor NK Maribor, se vrača na nogometno igrišče, tokrat kot igralec. Kljub temu, da podoba prvakov ni takšna, kot bi si v Ljudskem vrtu želeli, še vedno pa je pereča tema sojenje na tekmah, si bo Zahović kaj kmalu privoščil dan izven Ljudskega vrta.

Športni direktor v imenitni družbi

Športni direktor bo namreč 24. marca v Valenciji, na stadionu Mestalla, nastopil na tekmi legend, kjer bodo šestkratni španski prvaki, ki so dvakrat sodelovali tudi v ligi prvakov, praznovali svojo stoletnico kluba.

Zahović se bo na tekmi legend pridružil imenitni družbi, kar je zanj lepo priznanje, kljub temu, da je za klub odigral zgolj eno sezono. Med drugim se bo srečal z nekdanjimi soigralci, med katerimi so bili Santiago Canizares, Roberto Ayala, Mauricio Pellegrino, Jocelyn Angloma, Amedeo Carboni, Ruben Baraja, Gaizka Mendieta, Kily Gonzalez, Pablo Aimar, John Carew, Juan Sanchez in še bi lahko naštevali. Tam bodo tudi David Villa, Claudio Lopez, David Albelda, Didier Deschamps in Predrag Mijatović, španski mediji pa poročajo, da je prihod potrdil tudi Mario Kempes. Sijajni Argentinec ima v zgodovini kluba prav posebno mesto, zato pač ni presenečenje, da mu pravijo El Matador Kempes; dosegel je 146 golov, poroča Ekipa.