Po uspešno izpeljani 55. Zlati lisici bo Alpski smučarski klub Branik sladkosti občutka, ki ga doživijo najboljše smučarke na tekmi za svetovni pokal, že tretje leto zapored ponudil tudi najmlajšim. Dvodnevne tekme Little Fox Race se bo prihodnji konec tedna udeležilo več kot 560 smučark in smučarjev v starosti od 8 do 16 let. Smučarji prihajajo iz 12 držav, vse od Makedonije do Nizozemske.

Nočni spust z baklami po Snežnem stadionu

V soboto, 16. februarja, bo ob 14.00 uri start ekipne štafetne tekme 32 klubov. Ob 19.00 uri bo otvoritvena slovesnost z slavnostno podelitvijo rezultatov ekipne tekme, z nočnim spustom z baklami po Snežnem  stadionu in z bogatim spremljevalnim programom, ki vsako leto daje občutek, da so otroci del nečesa  zares velikega in pomembnega.

V nedeljo bo ob 9.00 uri najprej start selekcij U8, U10 in U12 s podelitvijo priznanj ob 12.45 ter ob 14.00 start selekcij U14 in U16 ter zaključkom tekmovanja ob 16.00 uri s podelitvijo priznanj v najstarejših kategorijah.

Prenos v živo

Oba dni bodo gledalci, ki tekmovalcev ne bodo mogli spodbujati pod Pohorjem, tekmovanje lahko spremljali v živo preko prenosa v Facebook skupini Little Fox Race Maribor – TUKAJ.